Осми Национален Събор - 14.07-16.07.2023г. Соколски Манастир - Габрово

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

BlackPearl, То е чудо, че въобще успяваш да кажеш здрасти на някой в тази лудница на организацията!

Ама и ти си виновен, щото то и да иска някой да те отменя в задачите, ти с твоя перфекционизъм като го подхванеш да го навикаш и нахраниш и хората се панират. [smilie=sarcastic.gif] Добре, че си те знам вече. [smilie=kiss3.gif]

Иначе вероятно наистина е стресиращо за новите колеги попадането на поляната - и аз съм го забелязал, понякога се ошашкват от динамиката на събитията. Но факт, че никой не е останал без стол, без маса, без място под шатрата, без храна или напитки. Може понякога да не му е обърнато цялото внимание на момента, но то пък за да се впишеш в едно общество, трябва и ти самия да напънеш малко. Та ако идват нови колеги друг път да навлизат по-смело.

П.С.

Ей тия ненормалници са посетили колегите през нощта:

https://www.dnevnik.bg/sport/2023/07/17 ... _NaiNovoto
Бееееее.....
Аватар
andreev

Škoda Racer

Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3

Мнение от andreev »

Цецо75 написа: 17.07.2023, 15:56:54 Ей тия ненормалници са посетили колегите през нощта
Дааа, дойде едно момче и помоли за вода и Кола (това става към 2:30 някъде) [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Цецо75 написа: 17.07.2023, 15:56:54 Ама и ти си виновен, щото то и да иска някой да те отменя в задачите, ти с твоя перфекционизъм като го подхванеш да го навикаш и нахраниш и хората се панират. [smilie=sarcastic.gif] Добре, че си те знам вече. [smilie=kiss3.gif]
Идва ми Цецо и почна с "акъли" ( с най-добри чувства го пиша, дойде за да помогне и да оптимизираме нещата- изцяло и само с добри намерения) за дартса, за децата игрите и тн.
Ще почват децата да играят и Цецо приказва:
Казвам: Добре, заповядай, айде направи си идеите и задачите. (защото знам какво ще стане).
А ставаше въпрос: За точно попадение, от къде да се хвърля. @Цецо75, имаше идея според годините, да са на различно разстояние. По-големите по-назад и като цяло за начина на хвърляне и регламента!
Застава Цецо и почва да им говори. Веднага 3-4 деца почват да отговарят, да питат, защо така, въпроси и тн.... 3-4 почват да говорят в един глас: Амаааа Цецоооо.
При което Цецо вдигна 2те ръце, идва с микрофона и вика:
-Аааа, не мога човек, не мога, ти си ги знаеш, ти си ги познаваш, теб те слушат, оправяй се! [smilie=sarcastic.gif]

Догодина, за всяка игра- отговорник. Знаеш ли на мен колко ще ми е хубаво! [smilie=beach.gif]
Изображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

BlackPearl, Тая история с децата, ако не я чух барем 20 пъти само вечерта, те па на ... [smilie=sarcastic.gif] Просто не ми давай микрофона бе, явно имам сценична треска. За другото няма проблем да отнасям, знаеш.

Иначе не е лоша идеята, да се поразпределят предварително задачи между повече хора, особенно за организацията на игрите. Мисля, че тоя път се получи добре - ето Моркова си направи нещата с таблата, аз с въжето се постарах да организирам даже и дамите. А децата определено си получиха вниманието и се забавляваха.

Работата започва да става наистина много. Особенно с децата в събота и награждаването в неделя, стреса си беше голям. Факт, почуствах го на собствен гръб.
Бееееее.....
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Мнение от intense »

Супер сте! За пореден път! Прекарахме си страхотно. И децата бяха доволни. Благодарности на всички!
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Отново перфектен събор, стегната организация, за което ПОКЛОН към всички натоварени с нея!!!
Татьо си го знаем, няма такова "животно", от къде я черпи тази енергия не знам [smilie=thank_you2.gif]
Кеф ти поляна, басейн, писта, игри, ядене, пиене...по много от всичко имаше.
Адмирации към всички присъстващи, всичко мина културно и на ниво!
Децата се изкъртиха от бягане и игри...абе всичко си беше 🔝🔝🔝
Аватар
meneldor

Skoda Electric

Гараж: Tesla Y 2025 Premium - Dual Motor, Long Range
Honda Pilot Touring AWD 2017

Мнение от meneldor »

Аз само снимките като гледам и не мога да проумея как се оправяте с тая организация. Не само с възрастните ами и децата. Поздравления.
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Отново прекрасен събор на топ ниво. Мислех да идвам с ретро колата, но се наложи да ставам софиянец за малко и от движение се включих. Догодина задължително ще съм с Елишка. Благодарности на всички присъствали и участвали в организирането на това уникално шкода събитие. Коренно се различаваме от другите автомобилни клубове и то в положителен аспект. За атмосферата под шатрите вечерта изобщо няма да коментирам. Ися, как си спомняш с подробности първите срещи, хора, коли. Нямам идея, но като ни подкара със спомени под ретро шатрата не усетих кога е станало 2 часа и жената ме е изоставила, а Боби ми е прибрал телефона да не го загубя. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Morkova

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996

Мнение от Morkova »

Пореден /за мен 15-ти/ събор. Уникален. Времето чудесно. Още петък към 17:00 часа имаше изглед, че ще ударим рекорден брой коли и ще е нещо невиждано досега. Вечерта вече поляната беше пълна, а събота няма да коментирам всички видяха. Доста нови колеги, предимно с Бургаската група полафихме двете вечери/много готини хора/, с един колега със съпругата си и детето/от Пловдив мисля, че бяха/, @vankissa, - голям си, Ванка!!! и Шумен няма да ги коментирам/парти енималс кЪт мене [smilie=sarcastic.gif] /. Разград, София, Пловдив не трябва да изброявам, защото всички са много готини без изключение и ще изпусна сигурно някой. Много е трудно при толкова хора да обърнеш внимание на всеки един, колкото и да се стараеш. На пистата доволно газ се раздаваше от ветераните и от нови много надъгани колеги. Игрите се получиха за мен перфектно/винаги ще има какво да се надгражда, няма как/. Таблата за първи път от 4-5 години в интерес на истината много бързо събрах хора, след това се превърнаха в жертви, но такива са правилата в джунглата [smilie=yahoo.gif] Айде стига толкова, че не съм много по писането, другаде ми е силата [smilie=hunter.gif]
Като за финал БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ за емоцията през тези 3 дни. Без вас, без нас, без всички това мероприятие нямаше да е същото.
Поздрави и до нови срещи
Ися, голям си, Чивасчето ми [smilie=kiss3.gif] Гюле, гюле
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

intense написа: 17.07.2023, 16:49:52 Супер сте! За пореден път! Прекарахме си страхотно. И децата бяха доволни. Благодарности на всички!
Към Вас и най-вече на Виктория съм обещал, лично ще се реванширам много на следващия събор, че поради моя техническа грешка я ощетих в дартса, за което отново се извинявам!
Изображение
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Знам, какво да очаквам. Знам, каква е програмата. Но въпреки това, всеки събор е по-различен и по-добър от предходния. Автомобилите винаги са топ и все повече. За хората, какво да кажа? Всички заедно! Като едно голямо семейство!
Благодаря ви приятели!

п.п.
За полуоската, ще пиша в моята тема тези дни [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Привет Извратеняци [smilie=kiss3.gif]

И аз да кажа няколко думи

Ще започна с корегираща обратна връзка - както е написано на винила - НАЦИОНАЛНА СРЕЩА
Събори правят

Говедовъдите
Овцевъдите
И всякакви други сбирщайн форумчета и клубове!

Ние правим ЕБАСИМО ЯКИТЕ СРЕЩИ, най - яките срещи!

Посещаемостта го доказва !

Абсолютен автомобилен и приятелски КЕФОГАЗЪМ!

Благодаря на Всички
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Мнение от intense »

BlackPearl написа: 17.07.2023, 20:17:51 най-вече на Виктория
Как ще изкара до тогава, не знам.[smilie=sarcastic.gif]
Шегувам се, но поне имаше малко тишина в колата към София [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
En4eV

Шкода Новак

Гараж: Octavia 4 2.0 7DSG SportLine 4x4
Обратна връзка:

Мнение от En4eV »

Здравейте колеги,

Нов не опитен в Шкода общноста, но мога само да ви сваля шапка и да кажа беше супер (макар че бях само на пистата)

За съжаление не знаех какво да очаквам и като новак, викам ще дойда само събота... Е яд ме е, че направо...

Благодаря за хубавата атмостфера и изкарването (Приятелката ми макар че беше сърдита за ставането в 6 сутринта ми прости след прекарането време на басейна) ;)
2023 Skoda Octavia 2.0T SportLine 4x4
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

YYakovliev написа: 19.07.2023, 10:17:11 Благодаря за оказаната чест, да взема една от двете награди за "Проект на годината", не очаквах. Наградата от анонимен дарител ще се ползва по предназначение.

За хората - отново позитивни и усмихнати, дошли с една единствена цел - да си изкарат добре и да се забавляват. По другите събори не знам как е, но предполагам, че на повечето има голям елемент на перчене, показване и снобизъм, които неща при нас липсват почти изцяло. Хареса ми накрая речта на Кискинов, който изказа искрени благодарности за събраните средства, за оправяне на автомобила му миналата година и сподели, че логото на форума винаги ще стои на него, заради жеста който сме му направили.
Да вметна и аз 20-30 реда.
Относно наградата, ако все пак има колеги които се чудят ЗАЩО, с един кулер, интейк и стейдж.
Наградата за ПРОЕКТ на годината , както казах и по микрофона е свързана и със СОЦИАЛНАТА АНГАЖИРАНОСТ към форума и шкода средите.
Тоест, темата във форума, популярността и и надъхването / социализирането на останалите колеги.

Относко Кискинов:
Обади ми се 2 дни преди събора и ми вика: Лоши новини, аз много се извинявам, колата ми не е готова? Стайков имал ангажимент, нямало да може да ни уважи, много се извинявам пак!
Викам- И? Нали си на линия!
На @PRO, казвам, като неща които дискутираме преди събора, а той отговаря.
- И какво като не е с Октавията, той нали ще идва!

Та, идеята и концепцията е следната:
Да, с Кискинов се запознахме заради Шкодата, извиках го (без да го познавам) на база да видим колата.
С повечето колеги, първите ни контакти са се зародили от марката автомобил, някой я ползват само заради практичност, по предназначение, други от по-фенски насгласи. Шкода е марката , благодарение на която сме се запознали всички.
От там нататък, всеки си развива взаимоотношение на база своите лични интереси, виждания и характеристики.
Ники като дойде, видяхме го що за човек е! Нас не ни интересува, дали ще идва повече с Шкода, важното е неговото присъствие!
Шкодата беше повод за запознанството му с всички нас.
Да не звучи като "четка", но както каза @Morkova по адрес на нашия съотборник @vankissa.
- Има хора от 1-2 срещи, дето могат да ти влязат под кожата. Усмихнат, позитивен, разговорлив, банкетен! А масово, хората са такива тук!
И ние само го подкокоросваме: Давай Иванееее, мачкай Иванееее! [smilie=sarcastic.gif]
Стефан Сяров, на първата му среща (Есенната беше), жена му му казала: Къде ще отиваш бе? Те там млади момчета, хора, колите им сигурно направени, ти с този Рапид- къде?
Е, вижда се, бат Стефко е навсякъде и никога не е видя лошо или игнориращо поведение, въпреки че кара да кажем Рапид, а не примерно Октавия РС...... То е и видно за всички, че колата, модификациите и конете, нямат значение. Там е повече, още една сходна тема за разговори!
Достатъчен факт е, че много колеги които вече не карат Шкода идват по съборите и се забавляват. А това, че не карат вече Шкода, по никакъв начин не променя мирогледа и отношението на другите към тях.
@lubomirov1985, @Пешо - Щангата, @skodko, @zorozlatanov, @1203, @beer_champion, @Kaloyan_vRS, @TSI-LK, дано не изтървам някого, ако е така- извинявам се.
Други, които пък не са имали въобще Шкода , като @ЦецоNOL, са си част от нашето голямо и сплотено семейство и мисля, че го виждат и усещат!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”