Надявам се да е под 1%
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
За съжаление е малко по-голям. Извинявайте за спама.
хахаха, Великан си
На Т-рока съм с Фалкен стоково и съм приятно изненадан. Все пак е рано за изводи. Карам ги по-малко от месец. Тъй като бранда е на Сумитомо си спомних за време от преди около 20 г., когато бях доволен от такива летни гуми. За съжаление съдбата им беше тъжна - откраднаха ми ги с джантите от гаража.Sec8200 написа: 09.05.2023, 16:39:13 на малката количка сложих Falken SN110 и втори сезон ми харесват. Зимните пак са Falken HS01.
Не знам защо това ти минава през главата въобще
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

За тая цена на тая гума направо си заслужава да минеш тънко. Все пак зависи и колко са карани, щото един може да мине 3к км /като мен/, друг за една зима може да мине 30к. Фабията е с такива и се държи безупречно - няколко преминавания на Петрохан.
От непремиум марките с този размер бих ти насочил вниманието към VREDESTEIN ULTRAC /с такива съм на двете коли/, UNIROYAL RAINSPORT 5 и HANKOOK Ventus. Всички са с индекс за сцепление на мокра настилка "А". Е, има и други разбира се.
Привет!
Привет и Благодаря !!!donci написа: 10.05.2023, 14:37:06 От непремиум марките с този размер бих ти насочил вниманието към VREDESTEIN ULTRAC /с такива съм на двете коли/, UNIROYAL RAINSPORT 5 и HANKOOK Ventus. Всички са с индекс за сцепление на мокра настилка "А". Е, има и други разбира се.
Не случайно първият избор, който ти предложих, е VREDESTEIN ULTRAC от личен опит. Както писах и по-горе, и двете ми шкоди са с тези гуми. Абсолютно никакви оплаквания. Гумата се държи безупречно както на сухо, така и на мокро /какъвто е и индекса й/. И са доста тихи.shibumi написа: 10.05.2023, 19:09:52 но се надявах, на отзив от колега, който именно последните години има лични впечатления.