Напълно си прав. Добавката я слагам през 6 месеца, а за "икономията?" съобщих като интересен факт.Taratajki написа: 06.03.2023, 21:20:31 Въпреки, че си мисля, че една опаковка от хомеопатията е в пъти по скъпа от 300-те грама нафта
Ха,
! 
Напълно си прав. Добавката я слагам през 6 месеца, а за "икономията?" съобщих като интересен факт.Taratajki написа: 06.03.2023, 21:20:31 Въпреки, че си мисля, че една опаковка от хомеопатията е в пъти по скъпа от 300-те грама нафта
! 
Shell oсвен, че за V-Power начисляват 4 смартточки (при V-Power Racing 100 са 10 смартточки на литър), за всички V-Power ти дават и 15 ст/литър отстъпка срещу обмяна за 1 смартточка/литър:mirkoni написа: 05.05.2023, 16:21:40 Отделно за Шелския 95 V-power също се зачудих, понеже до юли дават по 4т на литър всеки ден (което както смятам са си 4ст на литър).

В момента в който се регистрираш ти дават някакви точки. И точно на първото ми зареждане с карта си ме питаха дали искам да си ползвам точките или да си ги трупам. Та, не е имало драма с това.mirkoni написа: 05.05.2023, 18:17:08 Понеже и на Шел досега не съм зареждал, та се зачетох в Условията за тия точки и виждам, че при първо зареждане (и никакви точки в картата), отстъпка реално няма.
откога е тази практика? питам, защото наскоро купихме автоцистерна (за собствени нужди) от търговец на горива, който е транспортирал с нея и дизел Б5 (което май е точно "земеделски" дизел).petroff написа: 06.05.2023, 01:09:55 Земеделският дизел се маркира с два оцветяващи агента и съдържа изотоп
Здравей, маркирания дизел е син на цвят. Б5 не е действащ стандарт в БГ, актуалния е Б6 (съдържание на 100% биокомпонент или още Б100 в дизела 6%). Ако не сте зареждали син дизел е ОК. А иначе практиката е от няколко години - не помня точно, но поне 3 г има.joro_kem написа: 06.05.2023, 08:04:31 откога е тази практика? питам, защото наскоро купихме автоцистерна (за собствени нужди) от търговец на горива, който е транспортирал с нея и дизел Б5 (което май е точно "земеделски" дизел).