M500 (200лв) срещу А500S (165лв)
Засега клоня към M500 64gb, заради вградената eMMC памет (~5 пъти по-бърза при четене и запис от u3 sdcard), по-широкия обхват на картината (170- срещу 140), usb-c (не знам за какво ми е) и възможността да се закачат аксесоари - засега TPMS сензори (които едва ли ще сложа, поради обема и теглото им). Също, поддържа HDR - може би леко по-контрастна картина. Преносима е - евентуално мога да я ползвам и за други цели. Пише, че има и някаква защита при слаб акумулатор
Като минуси - няма възможност за разширение на паметта (не знам 64gb доколко е достатъчно), няма възможност за задна камера; , няма дисплей (за какво ми е?).**In case of low car battery voltage, the dash cam will be turned off automatically to protect car battery.
Знам, че @JORDITO, препоръчва A500s, предимствата на m500 ме блазнят.
От практична гледна точка, как се свалят клипове на macOS? Не ми се занимава да ръгам донгъли, за да прочета картата на а500s. За M500 пише, че просто връзваш с usb-c кабела. Забелязва ли се лаг на A500s при преглеждане на видеата?
Ако виждате да изпускам нещо, което да натежи в една или друга посока - споделяйте.