Още като я отвориха,ползвах само нея.После преебаха препарата/пяната(повече го разреждат явно),нищо не сваля вече.
Налягането е много добро да.
Под Фантастико.
Да, пробвах го веднъж... Обслужването беше под всякакво ниво... Някакъв мърльо ми се дръвчеше какво можел и не можел да прави... Накрая колата ми беше доста зле измита... Аз се справям по-добре, а съм си мил колата 2 пъти.
Благодаря - ще ги тествам.One-Three написа: 12.03.2023, 11:13:24 Когато искам колата да е изчистена като хората, ходя на автомивката до задния вход на зоопарка ... последно беше 35 лв, но чистят, подсушават и слагат течна вакса ... стелките се изпират ... имам куче и се сещате мокета на какво прилича - след тях не се разбира, че имам куче
ул. „Сребърна“ 31, 1000 кв. Витоша, София
Premium Car Wash
Аз 1 година миех там служебните,"Шефа да проверява" не съм го виждал
Имам предвид шефа/супервайзор или каквото се води там сред миячите. Естествено, че собственика няма да седи там... Клиент съм на мивката, от както я има там. Качеството не е падало никога за толкова години...igeorgiev82 написа: 12.03.2023, 19:28:45 Има едно пишлеме,което казва кой в коя клетка да влезе и туй то.Ако този е "шефа"
Привет,JORDITO написа: 12.03.2023, 19:56:27 За основно почистване и измиване ползвам само и единствено Cosmos detailing до нас в Редута. 30-35 лв и когато стане. Колата винаги е перфектно измита.