Инженерите и/или програмистите не отговарят/преглеждат мейлите, има си технически съпорт който преглежда мейлите.
Най-вероятно се чудят какво да отговорят и дали да се занимават.
Инженерите и/или програмистите не отговарят/преглеждат мейлите, има си технически съпорт който преглежда мейлите.
Айде бе,вЕрно ли.Мерси за "съпорта"shpeki написа: 07.03.2023, 09:57:51 Инженерите и/или програмистите не отговарят/преглеждат мейлите, има си технически съпорт
Малко по-сложно е, защото трябва да се види, имам ли опция за софт от другаде за тази кутия, ако ще оставям техния мап на мотора. Това във връзка с горното, което написах. Ако нямам други опции за кутията и ще връщам сток, трябва да върна сток всичко. Ако имам опция (с Тодор ще трябва да го проверя това, след като ми отговорят) - тогава вече може да си взема парите за кутията и да оставя мотора.Цецо75 написа: 07.03.2023, 10:32:29 Аз лично с възможно най-благ тон бих си поискал стоковия софтуер на кутията с отворена опция, ако/когато вече са наясно с процеса да ми я ъпдейтнат пак. В смисъл не е добре да се дърляме, щото не се знае - знае ли се...
..ще бъде ако кажат, че няма проблем в софта.
Гледах да не пиша, ама тя темата така или иначе пак отиде у рЯката.Kiko Varna написа: 07.03.2023, 11:23:29 Просто не знаят какво да те правят в момента и за това са те отебали.