Или просто никой не е споделял проблемите, а само хубавите неща...
А софтуера колко да е изпипан, та те софтуер НЕ ПИШАТ. Те променят таблици.
Или просто никой не е споделял проблемите, а само хубавите неща...
Нали беше споменал, че твоя "компютър" на мотора е нещо по различен, и че само тези са го хакнали? Дали не е проблема в това, че с кутията имат неизяснени неща в протоколите да комуникация, и тя за това се шашка. Предполагам те си "общуват", кутията и мотора
А, ма това със сигурност е доста широко застъпено.Цецо75 написа: 02.03.2023, 13:58:02 Или просто никой не е споделял проблемите, а само хубавите неща...
Не съм технически грамотен в тази сфера, Тодор сигурно има повече какво да каже по темата, но ми звучи възможно това, което си написал.Taratajki написа: 02.03.2023, 13:58:20 Нали беше споменал, че твоя "компютър" на мотора е нещо по различен, и че само тези са го хакнали? Дали не е проблема в това, че с кутията имат неизяснени неща в протоколите да комуникация, и тя за това се шашка. Предполагам те си "общуват", кутията и мотора И понеже си вторият с такОв компютър.... Пиша си гадателства, де
Световна конспирация ли видя? ДСГ-та има от 2008 година и не е спирало да ги "тунинговат".Цецо75 написа: 02.03.2023, 13:58:02 Или просто никой не е споделял проблемите, а само хубавите неща...
Колко проста работа, защо не може всеки да я свърши тогава?Цецо75 написа: 02.03.2023, 13:58:02 А софтуера колко да е изпипан, та те софтуер НЕ ПИШАТ. Те променят таблици.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Едва ли има човек който е тунинговал, да кара кола над определени коне и да е ОК с това, че има проблеми.Цецо75 написа: 02.03.2023, 13:58:02 Или просто никой не е споделял проблемите, а само хубавите неща...

Ей колко си долен значиBlackPearl написа: 02.03.2023, 14:19:41 П.С: Има един гуру във Варна, дето една кола стои при него 4 месеца, а друга кола уж с гоУеми очаквания тръгнаха да правят, остави я.....и нищо не се чу за нея, 1 година се кара на нормални коне за нещата които са и сложени, а трябваше да има още 100-150коня отгоре, да не кажа повече.
Не знам ако на някой му се наложи, 4 месеца да му стои колата за тунинг и да не става или да не се кара....какво ще се случи и какво ще пише!

Точно така са нещата. В момента съм напълно ОК с проблемите и съм спокоен, карам си колата и й се кефя. Това не значи, че не действам активно за разрешаването им, затова и споделям всичко. С притесненията съм доста по-обран от преди, когато карах дизела. Писах по-рано в темата, че колата в момента ме кефи 10 пъти повече от сток, въпреки очевидните бъгове по софта. Видя се, че и за Stage-1 потенциалът е огромен как върви тоя туч - това също ми е ценно да го видя от първа ръка, като платформа, с какво имам да работя. Ясно е, че тунингът в повечето случаи не е точна наука, има неща за доизглаждане и си трябва търпение, Искрен е прав за това. Реално автомобилът се държи перфектно в 95% от неговото каране и другите 5% с проблемите са частни случаи. Тъпото е, че точно тези проблемни 5% са в сферата на по-спортното и динамично шофиране, пък в крайна сметка тези стейджове се правят именно там колата да се усеща по-отзивчива и адекватна.Taratajki написа: 02.03.2023, 17:32:45 Не претендирам, че познавам Явор много добре, но съм останал с впечатлението, че не е разтревожен от факта, че има проблем някакъв, а за начина на на търсене и отсраняването му. Все пак, ако той не предприеме действия сега, докато финансирането на процеса е обратимо, после ще гони дедовия, когато средствата са усвоени.