Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
peyopetrishki написа: 02.03.2023, 15:48:54
При мен пада доста повече също, но и аз не го ползвам
Аудито да не е станало Шкода Октавия?
Аз няма да пиша нещо, за което не съм сигурен (поне от моята кола) и коментирал с @JORDITO, дето много повече такива са му минали през ръцете.
Ей ти даже и 2 клипа: (ако на това му се вика падане)
tuningmania написа: 02.03.2023, 15:50:22
До @BlackPearl - Срещал съм Колеги, които оставят бутона за огледалага на позиция "Подгрев" и се чудят защо не се наклонява дясното огледало.
То може да се окаже, че и аз съм под този знаменател... ахахаха Примерно да оставено в позиция към лявото огледало!!!
При мен пък огледалото после не се връща в същата позиция, която е било преди да включа на задна, а е една идея по-наклонено. И аз съм без памет на седалките.
В моята кола нямам ел. седалки, но съм включил тази функционалност. За да падне огледало трябва да бъде поставено в позиция на управление на дясно огледало. И слиза леко надолу с около 1 пръст. След това като превключа на D му отнема 1 - 2 секунди и се вдига нагоре толкова колкото се е и спуснало. Тези които нямаме ел. седалки също нямаме и "комфортен модул", който запаметява позициите на огледалата и седалките. Затова функцията с падащото огледало е ограничена при нас с леко накланяне.
По принцип аз си държа дясното огледало по-ниско и тази функция ми върши чудесна работа. Като имате предвид, че става въпрос за ФЛ Октавия.
Предвид компетентността ми по темата, да попитам дали съм разбрал правилно пътечката на действие:
1. Преди всичко, след закачане към колата е най-добре да се направи Auto Scan и запази.
2. След това трябва да направя "Карта на каналите в котролера" преди да човъркам каквото и да е в тях.
3. След това вече мога да правя промените, които съм решил.
Също така, бих бил благодарен за всякакви съвети при първо сблъскване с VCDS!