Skoda Fabia 1.4 89кс. бензин 2007

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
hubaveca_kn

Шкода Новак

Мнение от hubaveca_kn »

Изображение
Колеги помагайте , моля Ви?
Когато запаля двигателя след около 20сек перката за охлаждането се пуска независимо навън дали е 5 или -5 и не спира да върти даже , когато изгася колата и съответно акумулатора отива на 0 и няма палене и трябва да търся ток от съседи или приятели в 5 сутринта, когато тръгна на работа :( докато върти перката дърпам нулата на акумулатора и перката спира и не се пуска пак, но запаля ли двигателя пак става така. Когато дам на контакт не се задейства , а само когато запаля двигателя. Колата е с климатроник. Поръчахме днес нов модул за перката монтирахме го и е пак така . Свалихме датчика на радиатора и този на блока за температурата и пак така. А на диагностиката показва проблем в климатроника уж и модула , който днес слагах чисто нов от магазина. Моля за съвети и да ме насочите към човек, който ще я излекува. Аз съм от Кюстендил, та ако може да не ме пращате в Бургас, а нещо в района ми. Благодаря Ви предварително
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Може наистина климатроника да лъже перката. Тя охлажда и кондензатора на климатика, така че ако датчика за високо налягане е сдухал, може да лъже системата.... [smilie=pardon.gif] Има официален сервиз в Благоевград.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”