Смяна на брони от Style към L&K

Всичко за SUV Kodiaq Mk1 2016-2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

remix написа: 21.09.2022, 12:34:38 5-6к няма да дам ... мислех си за 2-3к.
Под секрет ще ти кажа, че и аз го гледах... По мои сметки 5-6 няма и да стигнат, за да стане като хората. Тя само бронята с прилежащите пластмасариики ще е поне 2-3...

Знам, че преди няколко години само за решетка и хромираните лайсни наоколо на Супърба в ЕТ ми прибраха близо 1000лв.
Бееееее.....
Аватар
smoke

Škoda Ентусиаст

Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG

Мнение от smoke »

Taratajki написа: 21.09.2022, 10:49:05 Вече съм казвал, че ако нещо не пречи на колата да се движи, да спира, да е безопасна и надеждна, не ми влиза в полезрението
Че защо тогава беше боядисвал рамката на решетката на Фабията си черна?
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

smoke написа: 21.09.2022, 19:41:57Че защо тогава
На един галон бира му идват други идеи [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

smoke написа: 21.09.2022, 19:41:57си черна
Щото смених джантите с черни +5 конски сили, а черната решетка е +7 к.с. [smilie=pardon.gif] Да си отива решетката с джантите. Естетика се казва [smilie=sarcastic.gif] Но имам деруги по капака, бронята, багажника, пръснатата решетка и нямам намерение да се занимавам с тях, защото не пречат на въздушния поток. А за праговете и под задната броня не съм и поглеждал.
Имам и лепенка REVO на багажника, ма тя е щото ми добавя 10 коня [smilie=sarcastic.gif] Други глупави питания? [smilie=kiss3.gif]
Аватар
Драгомир

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Мнение от Драгомир »

remix написа: 21.09.2022, 10:53:14 Това е добра идея. Ако някой има L&K FL, да сподели рамата на лич
Онзи ден бях е ЕТ Дружба и загледах един Кодиак. Струва ми се, че долните части на броните (които при теб са мат), както и долната част на вратите са отделни елементи. Та можеш да провериш дали можеш да смениш само тях. Можеш да си направиш регистрация в erwin и да си изтеглиш сервизната информация за твоя модел. Там ще видиш дали и как се разглобяват тези елементи.
Дори и да може, обаче, пак ще трябва боядисване.

Относно боядисването на матовата пластмаса, миналата седмица ходих до Лазурит да ги попитам дали могат да ми боядисат два малки елемента от предната броня в черен металик/перла. Казаха, че заради леката матова структура на пластмасата не могат да дадат гаранция, че с времето боята няма да започне да се люпи [smilie=pardon.gif]

Не знам дали пластмасовите елементи, предвидени за боядисване (от версия Л&К), имат по-различна структура.
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq Mk1”