върти ми се една тъпотия в главата , но преди това, малко предистория.
Миналото лято, когато реших, че ще сменям супърба за кодияк, знаех, че джипката трябва да е черна.
Разгледах снимки на модели с други цветове, а и бях мернал няколко кодиака на живо и черното ми харесваше най-много.
Когато почнах да правя конфигурацията в сайта, винаги на стъпката с цветовете избирах черното, което се оказа голяма грешка.
Моята конфигурация е Vision + екстри. Сметката така излизаше най-добре, а Vision-a имаше и най-голяма отстъпка тогава. L&K + същите екстри беше с няколко хиляди отгоре и тогава прецених, че за едни баджове на калниците няма смисъл.
Пуснах поръчката и започна дългото чакане. Няколко месеца минаха , а аз от време на време си разглеждах конфигуратора, брошурата с цените и тн, докато един ден не видях, че L&K не е просто бадж, а има разлика и в броните и в праговете

Беше късно за промяна на поръчката, за това почнах да мисля, как мога да оправя броните.
В чешкия форум има тема за такава трансформация на модела преди фейса. Някой са си намерили оригинални брони, а други са намерили начин да пребоядисат пластмасовата черна част.
Аз колата си я харесвам и така, но бих искал да проверя, колко ще е трудно да се сдобия с такива брони, да се боядисат и монтират.
Някой може ли да извади номерата на L&K броните за Kodiaq FL MY 22 (мога да дам и рама на лично) ?
Задната броня е с 6 парктроника заради самопаркирането, ако има значени. Знам, че някой брони идват без дупки и се разпробиват после.
Ако се сдобия с номерата, само еуратек ли могат да ги поръчат ?
Има ли сервиз в София, който би дал оферта за цялото това нещо ?