Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Kiko Varna написа: 19.08.2022, 16:16:35
Кара си го със зимните отпред.
Човееееекккк,
Такава епидемия от коли със Зимни гуми като тази година по Бургас и региона не е имало.
Един Галфон с ЦЛС днес с пресни транзитни номера, понеже наближавало есента вече и си заръча 4 Зимни гуми да ги търкаля и Зимата.....умрееееех.
После някой да не се чуди все още защо сме на тоя хал по пътищата.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
имам без XL и смятам, че са добри на мокро, а на сняг отстъпват на предишните му Conti T860FR.
Според мен са честни гуми - от премиумите са в долния сегмент и като цена и като качества. За мен лично са добър избор, но понеже са нови няма да видиш мнения за дългосрочна употреба. Ако искаш да си сигурен мисля, че Т860 ще има повече отзиви и фенове. Аз лично карам и с летни Бридж, но тук се пуснаха видеа за vRS, който поднася...та явно са си туринг гуми и толкова да се очаква е ок.
donci написа: 19.08.2022, 19:55:23
мисля че беше Потенца
За последната потенца спорт ,аз лично лошо не мога да кажа.Навъртях им около 10-15 к км.предното пък и това лято.Сега около и под 7 градуса околна температура стават дръвце ,ама с коя ли лятна гума не става така
ЦецоNOL написа: 19.08.2022, 19:15:10
Един Галфон с ЦЛС днес с пресни транзитни номера, понеже наближавало есента вече и си заръча 4 Зимни гуми да ги търкаля и Зимата
Ааа ,ти може би си чувал и другото твърдение(епидемия) характерна за този район ,а именно ,че зимните били перфектни за лятото ,спирали щото буквално заради големия процент каучук лепели за пътя ,особено в горещо време Аве Мнооо съм тъп ,не мога ги разбера тия хора
Kiko Varna написа: 19.08.2022, 16:16:35
Купи си Е60ка М пакет!!1!1!
Във вторник спирам на една отбивка близо до Ловеч. Слозам от камиона и до мен едно е60.По предните дискове веднага си личеше ,че е голям мотор. Поглеждам гумата и оле мале..... не стига че зимни , ами и по външния борд грайфера се беше разпаднал... Та има пара за 535д ама гуми не се взимат...
Предполагам, че ако тия момци искат нови гуми ще трябва сами да си ги купят ...
Преди няколко години ми беше паднал предния номер на аудито и се обадих да го обявя за изгубен/откраднат. После го намериха в Брюколаж и трябваше да ида в някакво районно в Дружба да го взема. Потрес е, хората работят в страшна мизерия, в цялото районно я имаше 1 компютър работещ, я не.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Както казва един приятел полицай....гуми за мъгла и кьорав катаджия.А иначе тука местните карат с квито галоши има.от нов Жип мерцедес до бетоновоз съм виждал със сликове.И ей ви един красавец каква гума има опред...
peyopetrishki написа: 01.09.2022, 15:58:16
Потрес е, хората работят в страшна мизерия, в цялото районно я имаше 1 компютър работещ, я не.
трябваше да давам едни обяснения в полицията преди време.Полицая си беше донесъл негов компютър,принтер и хартия за него.