Честито и от мен! Доста ме кефят тези Аудита и честно казано имам чувството, че напоследък по-често засичам allroad-и отколкото scout или alltrack. Возили са ме в А6 allroad, но не помня дали беше C7 или C8. Макар да беше дизел, със 180 км/ч беше толкова тихо, че имах усещането за 120 км/ч, а скоростите се сменяха толкова мазно, че чак трябваше да гледам оборотомера, за да разбера кога сменя. Знам, че това е А4, но предполагам нещата са същите. Определено кола, за която съм си казвал, че в бъдеще бих искал да имам, дори и за кратък период, само и само дупарата ми да усети що е то премиум.
Малко съм изненадан, че няма Android Auto или Apple Carplay. Каква е процедурата, за да проимаш и колко се очаква да излезе като цена?
YYakovliev написа: 10.08.2022, 09:46:54
отстрани тази черна пластмасова линия на "вдигнатите" модели (не само на Ауди, но и на други марки) не мога да я възприема, според мен загрозява всяка една кола, но май няма какво да се направи.
До колкото знам, за allroad може да се доплати като екстра тези пластмаси да бъдат боядисани в цвета на колата. Виждал съм няколко такива и отнема малко време докато разбереш, че е allroad.