Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Ако актуализираният бюджет бъде обнародван утре, то тази мярка ще влезе в сила още от събота. Но май само големите вериги бензиностанции щели да предлагата отстъпката, малките и средните не.
-
Parisatis
- Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS
Този преди мен. Аз я взех след като ги бяха изравнили. Просто изпадна на добра цена. Кой бяга от няколко хилки по-ниска цена
Както и да е има си начин да ползвам отстъпката. Друг е въпроса дали си заслужава времето и усилията. Според мен не.
Не могат да си позволят да не дават, защото ще им вземат и малкото останали клиенти.donci написа: 04.07.2022, 16:18:47 само големите вериги бензиностанции щели да предлагата отстъпката, малките и средните не.
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Моята я купих 2019, а е произведена 2016-та с N1. Отстъпки не съм имал никакви, даже на прегледите плащам по-скъпо. Ама... мой проблем, дет се вика... ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
100 октана racing в Шел също има 25 стотинки отстъпка, когато се ползват club smart точките.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
Parisatis
Днес на Лукойл се направих на разсеян. Веднага ме хванаха че съм N1 и ме отрязаха.
- PSG
- Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19
В Шел Подуяне днес чух: "Двете отстъпки ли искате или отстъпка плюс точки". Което ще рече, че важат и картите за отстъпки на дадената верига.
За мен обаче отстъпка - нанай. Предният собственик беше регистрирал Йетимобила като N1G и така и не се заинтересовах как да я пререгистрирам като M1G (ако изобщо е възможно). Аз от N1G-то никаква файда не съм видял, даже мисля, че гражданската ми е по-висока заради нея. Иначе колата ми е абсолютно стандартна, 4+1 местна Йети с всичките му седалки, колани и щуротии. Регистрирана на физическо лице - мен.
Вчера на мой приятел със SUV M1G, обаче, също са му се опънали за отстъпката - не била M1, не можело. Отишъл на друг обект и там му я дали.
Имам чувството, че е голяма бъркотия.
За мен обаче отстъпка - нанай. Предният собственик беше регистрирал Йетимобила като N1G и така и не се заинтересовах как да я пререгистрирам като M1G (ако изобщо е възможно). Аз от N1G-то никаква файда не съм видял, даже мисля, че гражданската ми е по-висока заради нея. Иначе колата ми е абсолютно стандартна, 4+1 местна Йети с всичките му седалки, колани и щуротии. Регистрирана на физическо лице - мен.
Вчера на мой приятел със SUV M1G, обаче, също са му се опънали за отстъпката - не била M1, не можело. Отишъл на друг обект и там му я дали.
Имам чувството, че е голяма бъркотия.
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
-
Parisatis
Аз се поинтересувах. Цакаш в Технотест. Преправя се каквото те кажат. Отиваш в КАТ за пререгистрация. Загуба на пари, загуба на време и нерви...PSG написа: 10.07.2022, 21:46:24 редният собственик беше регистрирал Йетимобила като N1G и така и не се заинтересовах как да я пререгистрирам като M1G (ако изобщо е възможно).
Няма да им изплатят парите за горивото. Служителя ще го отнесе във вид на глоба. Възможно е да глобат и собственика на бензиностанцията. Така ми каза служителката.
- PSG
- Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
И аз предполагах, че ще е свързано с технотест и губене на пари и време и се отказах. А тя си има всичко - напълно пасажерски автомобил, даже с колана за детското столче. И се отказах.
Аз нещо ли не хващам логиката? Добре, моята кола поради една или друга причина е била регистрирана като N1G още от закупуването. Нямам идея защо, но да речем, че се водя "тарикат", даже наследствен тарикат. Да речем, че се ползвам от някакво данъчно облекчение, което много ме съмнява, защото данъкът ми е сравним с такъв на аналогична кола M1G. Обаче има хора, които карат истински баничарки и с това си движат бизнесите - я магазинче, я склад, я нещо друго. И те карат ежедневно и по много - наистина ще го усетят. За тях защо да няма отстъпка? Или бизнесът сме го таковали. Като вадят пари - да се оправят.
Същото важи и за хората с "високопроходими автомобили". Това пак е едно никакво понятие - и Duster на предно се води високопроходим и Land Cruiser се води високопроходим. Защо за CR-V-то на колегата (M1G) няма отстъпка, а за някое 3-тона BMW 7-ца с 5L мотор (M1) ще има?
Пак някаква глупост.
Аз нещо ли не хващам логиката? Добре, моята кола поради една или друга причина е била регистрирана като N1G още от закупуването. Нямам идея защо, но да речем, че се водя "тарикат", даже наследствен тарикат. Да речем, че се ползвам от някакво данъчно облекчение, което много ме съмнява, защото данъкът ми е сравним с такъв на аналогична кола M1G. Обаче има хора, които карат истински баничарки и с това си движат бизнесите - я магазинче, я склад, я нещо друго. И те карат ежедневно и по много - наистина ще го усетят. За тях защо да няма отстъпка? Или бизнесът сме го таковали. Като вадят пари - да се оправят.
Същото важи и за хората с "високопроходими автомобили". Това пак е едно никакво понятие - и Duster на предно се води високопроходим и Land Cruiser се води високопроходим. Защо за CR-V-то на колегата (M1G) няма отстъпка, а за някое 3-тона BMW 7-ца с 5L мотор (M1) ще има?
Пак някаква глупост.
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Бяхме "наследствени тарикати" ,когато важеше малкия данък за този вид МПС-а ,но вече сме наред с останалитеPSG написа: 10.07.2022, 22:40:02 Добре, моята кола поради една или друга причина е била регистрирана като N1G още от закупуването. Нямам идея защо, но да речем, че се водя "тарикат", даже наследствен тарикат
P.S.: Според мен ,щеше да си е най-добре да се въведе отстъпката за почти всички видове горива и автомобили, ама как дават аванта тея марионетки продажни
Гледам ,че и нефта се изсипа с 10-ина долара миналата седмица и се чудя защо ли не реагират така бързо ,както когато се вдигне Dieselgate Team member
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Да се отказва на N1 е някаква тъпотия. Подозирам, че не го пише изрично и не смеят да дават отстъпка за да не им откажат после да я върнат данъчните.
Би следвало единствено да се гледа дали е на физическо или на юридическо лице.
Иначе цялата тая тъпотия с отсъпката е пълна глупост. Отстъпки могат да имат смисъл само на държавно контролирани цени. Например тока за бита.
Би следвало единствено да се гледа дали е на физическо или на юридическо лице.
Иначе цялата тая тъпотия с отсъпката е пълна глупост. Отстъпки могат да имат смисъл само на държавно контролирани цени. Например тока за бита.
Бееееее.....
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Интересното беше, че поне не Круиз почти никакво забавяне нямаше заради записването на данните от талона. Той реално маркира чипа и записа данните още докато се зареждаше колата.
Иначе като си говорихме за отстъпката каза, че има случаи да отказва тази отстъпка. Примерно в талона на колата като собственик се води жена, пък зарежда мъж и той им отказвал отстъпката
Не че има логика за мен ама...
Иначе като си говорихме за отстъпката каза, че има случаи да отказва тази отстъпка. Примерно в талона на колата като собственик се води жена, пък зарежда мъж и той им отказвал отстъпката
-
shpeki
На Еко няма проблем да си ползваш отстъпката от тяхната карта 7 ст/л и 25 ст/л от държавата. И пред мен вчера се опитаха да се направят на разсеяни с N1 но ги върнаха.PSG написа: 10.07.2022, 21:46:24 В Шел Подуяне днес чух: "Двете отстъпки ли искате или отстъпка плюс точки". Което ще рече, че важат и картите за отстъпки на дадената верига.
Който е на газ ще се радва на цени под левче за литър.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
-
shpeki
От нашите пари реално.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)