Здравей
За Canton-а не съжалявам никак. По принцип съм на мнение, че в колите, които аз мога да си позволя, аудиото няма как да бъде невероятно. Стига да е приемливо като качество, за мен е ОК - примирил съм се, за толкова стигат парите към момента.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Мой колега има RS-ка с Canton. Слушал съм го безброй пъти и за мен стъпката нагоре от стандартното аудио не струва близо 1000-те лева разлика в цената. Това приключи въпроса при поръчката и дори не съм се замислял. Стандартната уредба "свири" ОК - не впечатлява, но не и зле.
За миенето - аз също съм лаик. Уча се още. Приятелите ме гаврят, че не я мия, ами я галя с тая микрофибърна ръкавица. Не е далеч от истината.

Ако трябва да сме честни, Искрен е гуруто на екстериорната и интериорната поддръжка, поне за мен. Открехна ме за доста неща, дори с видео. Много голям!

Препоръчвам да погледнеш тази тема:
viewtopic.php?f=86&t=88
За разработването - първите 2500км колата не е минавала 3000 оборота. Това беше прекалено, знам, обаче аз съм си такъв. До 3000км пак не съм я настъпвал особено много. Сега вече се отпускам да я карам по-агресивно и ме изненадва приятно. Не е спортна кола (за мен), но е съвършен allrounder - практична, комфортна, а като я посръчкаш, върви, при това прилично. Няма да я вкарам в Sport режим обаче преди първото обслужване, което ще е преди да ударя 5000км. Еуратек да имат да вземат с техните 2 години/30 000км.
Иначе за мола - трудно ще я видиш, ако не се хванеш да я търсиш специално. Спирам винаги далеч от местата, където има най-много движение. Проста логика - колкото по-малко на брой паркирания около мен, толкова по-малък е шансът някой да я удари. Задължително до колона и до стена - така шансът да го отнесе е само от едната страна. По отношение на паркирането компромиси не правя, защото предната кола в тоя мол я пребоядисах наполовина.