Смяна на верига 2.0 TSi
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Venomm
Смяна на верига 2.0 TSi
@SilverBullet, Ами не мисля че е актуатора, ако искаш и нямаш проблем - пусни ми 1 номер на лс да ти пратя клипче просто за мнение.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Смяна на верига 2.0 TSi
Чисто конструктивно,двигателите са еднакви.Venomm написа: 24.06.2022, 15:09:27 @Audirulzz, 1) Защо повечето неща като например Верига Ангренаж в началото я има 2 пъти, след това на 2-рата страница отново? 2) Попитах чисто откъм нещата покрай веригите, ламбда сонди, свещи, пистов ремък с всичко покрай него е сменено от миналия собственик, но веригата не е. 3) Също така не съм толкова добре запознат - 1.8 ТСИ същия двигател ли е като 2.0 ТСИ?
Тоесто това което го има при нас с 1.8 го има и при теб.
От това което съм пуснал си извади това което не ти харесва (свещи,бубини,сонди,обслужващ ремък.
Цената пак отива на 3К
Нали не си мислиш че ще смениш верига с два банана и си в играта.
Всички тия обтеги,плъзгачи,зъбни колела и малки верижки със крепежи тррябвс да де сменят.
Моята е на 300к км и още е с ОЕМ верига.
Пусни клипа да го чуем всички
-
Venomm
Смяна на верига 2.0 TSi
@Audirulzz, Доста от нещата няма да се сменят при мен, а и тази 'педантичност' на официалните сервизи да сменят всяко едно болче.. мерси. Но да, не очаквам да сменя само верига и 2 банана, точно за това пуснах темата за да знам какво ОЩЕ да сменя. А иначе мисля че ъплоуднах клипа тук - https://www.veed.io/view/426f3477-6c0b- ... idget=true
-
Audirulzz
- Обратна връзка:
Смяна на верига 2.0 TSi
Тоя звук е баш актуатор.
Карай спокойно
Ей ти верига как звучи
Карай спокойно
Ей ти верига как звучи
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Смяна на верига 2.0 TSi
Актуатора е , карай си колата, Инвестирай парите за веригата в IS38 и ремап
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
-
Venomm
Смяна на верига 2.0 TSi
А кога е редно да се смени въпросната верига и всички други неща покрай нея? Мислех да сменя нея с прилежащите й неща + другите 2 вериги и обтегачи, които 1 колега написа?
-
Audirulzz
- Обратна връзка:
Смяна на верига 2.0 TSi
Отваряш и гледаш обтегача като за начало
@SilverBullet, - Стефко ти качи снимка на предишната страница
@SilverBullet, - Стефко ти качи снимка на предишната страница
-
Venomm
Смяна на верига 2.0 TSi
Добре, ще потърся майстора да го провери. Благодаря Ви много за отговора и колегиалното отношение. Ще пиша пак тук, ако има нещо! Лека вечер Ви пожелавам! 
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Смяна на верига 2.0 TSi
Трябва да се вземе нова тапа, защото като я свали трябва да сложите нова. Може да съчетаете свалянето на подкалника със смяна на ремъка и обтяжната ролка.