Нова кола и молба за съвет

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
mehudi

Шкода Новак

Гараж: skoda kodiaq нафта

Мнение от mehudi »

благодаря колега! засега съм много доволен от yeti-то, дано да продължавам все така ;)

относно sygic-а - коледа изкарахме във варвара (тази до пазарджик) - там телефона ми постоянно губеше gps сигнал и тн, мъка бе. сега през почивните дни обикаляме около софия, държи се идеално. явно е време за смяна на телефона.

благодаря за съвета за междинните точки. здрава и късметлийска 2016!
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

mehudi написа:
ivand911 написа:Ами закупуването на sigic ,не е толкова скъпо, та по добре си го купи. Ако не се лъжа беше нещо между 60 и 80 евро, а и май имали някакви промоции на сайта им.
sygic само за тел е €20, а ако се сложи mirrorlink (т.е. sygic car navigation) e €60. това не е проблем. проблемът е, че ще си сменям тел, а по форумите казват, че е било мъка да се смени лицензът от един тел на друг. а да плащам 2 пъти не ми се иска по принципни съображения.

иначе по време на 7 дневния тестови период sygic car navigation се държа много добре - работеше по време на движение и тн. проблемите идваха от тел ми - слаб е е вече, андроидът е 4, а не 5, gps сигналът изчезва (телефонът прегрява).

та такива ми ти работи.

а досега не съм срещнал кракната версия на sygic car navigation, която да работи - има в едни турски сайтове, но поне при мен тя не се зарежда.

ще разкажа за развитието.

а иначе от колата съм много доволен - повече отколкото очахвах.

Колега не знам къде ги четеш тези работи за лиценза. Аз съм с купен Сиджик и нямам никакви проблеми. Единственото което трябва да направиш, е да синхтонизираш същия акаут на гугал от които си купил Сиджика. Понеже аднроид ми е краста така да се каже, ако имаш въпроси пиши на л.с.
Хубав ден
Магистрала няма финал ....."masterOne"
stelibg

Шкода Новак

Мнение от stelibg »

Да се включа и аз. Ползвам Sygic. Може да работи на 3 устройства едновременно. Шернах един лиценз на приятел. Никакъв проблем. Иначе за 100 лева получавате онлайн трафик и доживотен ъпдейт на картите за цяла Европа. Sygic-a замени IGO-то като дефоултна навигация в моето андроид базирано аудио.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”