Много хубав цвят. Честито и от мен. Относно маслата и поддръжката като цяло и аз съм насреща да споделя собствен опит, ако има нужда.
Закупуване на Skoda Yeti 2.0 TDI 140 к.с. 4х4
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
LZ0
- Гараж: Yeti, 1.8TSI, 160 к.с., 4x4
- rstrat
- Гараж: Skoda Yeti 2.0 TDI 140 Hp
Да, и на мене ми допада, колега. Ходи си му този цвят на Йетито. Ще се радвам да чуя опит за поддръжката и каквото друго се сетиш.
Skoda Yeti 2.0 TDI 140 Hp
-
ba4epe
Привет колеги,
искам да попитам за конкретен автомобил Yeti, който баща ми иска да закупи
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=o4qsaa
знам, че е докаран от Австрия с проблем в DPF-а. Казват, че е промит и не е изключен, сега функционирал. От това, което проверих в интернет, видях, че колата е била на 311 000 км през ноември 2021г и история до тогава, но не знам за какво е влизала. Пише само дати и километри. От цената ще свали. Карах автомобила малко, не видях и не чух нищо притеснително (все пак не съм майстор и не се занимавам с това
) Акумулатора е за смяна и заден габарит не свети. Скоростите превключва плавно, няма шумове, клопане и тропане при движение.
Ще се съм благодарен ако някой каже мнение за DPF-а и за километрите, какво да се очаква за напред спрямо тези км.
искам да попитам за конкретен автомобил Yeti, който баща ми иска да закупи
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=o4qsaa
знам, че е докаран от Австрия с проблем в DPF-а. Казват, че е промит и не е изключен, сега функционирал. От това, което проверих в интернет, видях, че колата е била на 311 000 км през ноември 2021г и история до тогава, но не знам за какво е влизала. Пише само дати и километри. От цената ще свали. Карах автомобила малко, не видях и не чух нищо притеснително (все пак не съм майстор и не се занимавам с това
Ще се съм благодарен ако някой каже мнение за DPF-а и за километрите, какво да се очаква за напред спрямо тези км.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Постничка е, цената е висока, с орязания дисплей на километража, лъже за километрите. Задължително 170 коньовия двигател (двойното задвиждане отнема доста от пъргавината на колата. Е сега не е охлюв но се усеща). Подминавай!
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Очаквай регенерации безкрай и евентуалното му премахване.Да не говорим ,че щом той се е "обадил" не се знае дюзите в какво състояние са!Накратко - ако уважаваш баща си ,не му го причинявай на човека!ba4epe написа: 25.04.2022, 22:12:01 DPF-а и за километрите, какво да се очаква за напред спрямо тези км.
Dieselgate Team member
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
А в обявата 158. Още с тая мизерна лъжа бих се отказал да се занимавам в тоя. Как пък не им писна на тия неграмотници - прекупвачи....311 000 км през ноември 2021г
-
ba4epe
Благодаря за отговорите! Дадох му да прочете всичко какво сте писали. 
- rstrat
- Гараж: Skoda Yeti 2.0 TDI 140 Hp
Хмм, а и с този теглич сигурно бая зор е видяла. Далече стой от тия автокъщи - Дупница, Враца…
Също трябва да ти говори нещо, че конкретната обява стои от много време а и щом продавачът започва с лъжа на километрите (най-вероятно) за какво още ще лъже не се знае.
Също трябва да ти говори нещо, че конкретната обява стои от много време а и щом продавачът започва с лъжа на километрите (най-вероятно) за какво още ще лъже не се знае.
Skoda Yeti 2.0 TDI 140 Hp
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Те всички лъжат. Аз пък най добрите оферти във Врачански автокъщи съм срещал.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ