понеже лека полека почвна да се прокрадва идеята за смяна автомобила на жена ми и тя като всяка жена каза - искам Джип
Предвид сравнително дългите срокове за доставка почвам да се оглеждам (имам още една година докато изтече гарнцията на Королата) и проучвам почвата искам да ви попитам за обективно мнение за плюсовете и минусите на Кодиaк-а като кола, пък ако и някой я сравянвал с Рав-4 още по-добре. Аз много исках да включа и новият Highlander в нашият избор ама ми беше казано, че е прекалено голям и тя такъв куфар нямало да кара. То и за тия двете (кодиак и рав-4) се мръщеше, че са и малко големи ама накрая се разбрахме, че все искаме и някаква функционалност та се примири. Все пак знае колко е малък и неудобен багажника на королата и каква мъка е да сложим нещо по-голямо от три стека с вода
Наясно съм, че това е форум на Шкода и хората тук са и фенове на марката и трудно някой би казал нещо позитивно за Тойота, но поне за Кодиак ще има мнения.
Иначе колата която ще изберем е задължително да е бензин и да е автоматик. Всичко друго е въпрос на личен вкус.