AA Wireless - Bring wireless Android Auto connection to your car

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

Никакви по-специални настройки няма. Първоначалната настройка е за 1 минута и след това забравяш за устройството.
Изображение
edisonov

Шкода Новак

Мнение от edisonov »

Супер , благодаря още веднъж за информацията!
edisonov

Шкода Новак

Мнение от edisonov »

Поръчах го. Към днешна дата цената е 174 лв и стотинки. Данода сизаслужава, а и да даойде бързо :)
Аватар
meneldor

Skoda Electric

Гараж: Tesla Y 2025 Premium - Dual Motor, Long Range
Honda Pilot Touring AWD 2017

Мнение от meneldor »

Моето дойде преди седмица, но постоянно ми губи връзка към колата и не мога да разбера от какво е.
edisonov

Шкода Новак

Мнение от edisonov »

Ако не е тайна колко време отне за да дойде?

За връзката не мога да дам коментар.
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Мнение от istoyanov »

meneldor написа: 11.02.2022, 21:46:50 Моето дойде преди седмица, но постоянно ми губи връзка към колата и не мога да разбера от какво е.
Кофти кабел/букса ??
Аватар
meneldor

Skoda Electric

Мнение от meneldor »

Моя го поръчах октомври и дойде края на януари.
Мисля, че не е буксата ами проблем с блутут-а, защото ми изчезва и от телефона. Но, да, ще пробвам с друг кабел.
Аватар
Бай Онзи

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.

Мнение от Бай Онзи »

Току що си поръчах едно такова. Само искам да попитам има ли го проблема с АА да не могат да се търсят адресите на Български език през микрофона?
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Мнение от nmnikolov »

@Бърдаров N1, има си го проблема. Общо взето каквото е поведението с кабел такова е и с това устройствто. Има само една-две екстри засега:
  • Може да се търсят адреси в Waze когато автомобила е в движение
  • Може да се сменя dpi-а
Изображение
edisonov

Шкода Новак

Мнение от edisonov »

Дойде време да се похваля. Устройството дойде вчера, след малко повече от месец закъснение. Но това беше очаквано и се бях подготвил, че ще почакам.

Свързването става лесно, но може би не го направих първия път както трябва защото при активиране на wifi изключваше мобилните данни и съответно на медията имаше андроид ауто, но офлайн. Ресетнах устройството от приложението и го свързах отново при което вече ми излезе питане дали да се свърше с wifi въпреки , че тази мрежа няма интернет. Отказах да се свърже и хоп всичко заспа. Вече имам безжичен андроид ауто на колата. Свързването за мен става по-бързо от колкото с кабела. Явно устройството стартира веднага с отключването на колата и докато запаля Waze-то вече е стартирало на екрана и чака задачи :)

Също така за разлика от вградения вариант на безжичен андроид ауто който изисква минимум андроид11, с това устройство работи и с андрод 10.

Единствения минус на устройството най-вероятно ще бъде разхода на батерия. Днес за 20-на минути ползване на Waze и Tidal ми свали около 4%, което ще е около 12% на час, а телефонът ми е със сравнително голяма батерия 4200 mAh. Не е кой знае колко много, но ако се ползва цял ден може и да не стигне тока на телефона. Най-вероятно и с кабела си дърпа доста ток, но там се и дозарежда и ефекта е обратен и имаш винаги зареден телефон. Но пък за мен не е проблем защото не карам толкова дълго време почти никога и за целта която го взех ми е пефектно при всяко качване в колата да имам и андроид ауто без да се налага да се омотавам с кабели. В краен случай има и зарядни с които може при нужда да се зареди телефона.

Пропускам втория минус - цената защото както се казва кеф цена няма :)
astragt

Шкода Новак

Мнение от astragt »

edisonov написа: 05.05.2022, 17:48:23 Устройството дойде вчера,
А как пристигна? Аз получих тракинг номер на 22ри април от DHL DE, още го няма. Питах ги DHL, те рекоха, че Рапидо били в БГ партньор по тази доставка, Рапидо казаха, че пратката е на Български пощи. Български пощи....знаем за тях...те нищо не са видяли, нищо не са чули...
edisonov

Шкода Новак

Мнение от edisonov »

Аз получих номер на 26ти април и на 4ти май дойде. Номера беше на DHL, но не можеше да се види тракинга. Само, че незнам кой го достави тъй като ми го доставиха в офиса и не съм приел лично пратката, а колежка вместо мен. Но със сигурност не е доставено от DHL. Поне опаковката не беше тяхна. Най-вероятно е през БГ пощи. Плика не при мен и не мога да кажа късно пише на него. В понеделник като отида в офиса ще проверя и ще ти кажа.
Аватар
Бай Онзи

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.

Мнение от Бай Онзи »

Аз имам тракинг номер от 26.04.2022г. Още го няма. В БГ пощи звънях - доста зле. Провкваха се една на друга женичките да се питат дали има доставка за мен. И казаха, че като дойде ще ми се обадят.
Аватар
meneldor

Skoda Electric

Мнение от meneldor »

На мен телефонът направо прегрява от по дълго ползване с AAWireless. Батерията също заминава. Не съм сигурен на кабел освен блутут дали ползва и друго, но с АА ползва и wifi и за това точи толкова батерията. Обаче кефа да ти е телефона в джоба и като влезеш в колата да се закачи само цена няма :)
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Мнение от nmnikolov »

При мен чак да прегрява телефона с AAWireless не се случва. Но аз си го държа на магнитна стойка на левия централен въздухоотвод и лятото климатика духа в него и телефона е доста студен. И при мен на S21 си яде доста батерия дори към 15-20% на час. Иначе преди с кабел лятото имах доста проблеми - телефона седеше в отделението пред скоростния лост и понеже с кабел се и зареждаше то прегряваше и целив телефон започваше да лагва и AA ставаше неизползваем.

Сега за дълги пътувания пак си ползвам AAWireless, защото работи по-стабилно, а си зареждам телефона допълнително с кабел.

Отделно с Bixby routines съм си настроил при connect-ване към bluetooth на колата автоматично да се активира GPS-a на телефона.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”