D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

Да си нормализират цените, нормално е да не ходят там като видят толкова неинформативна оферта с по-висока цена от официалният сервиз.
Кой е луд да отиде? [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Гараж: Сеат Толедо 1.8 20 V

Мнение от Ивайло Димов »

И тва го има но горе писах ,някои така си подбират елитарна клиентела :) Знаят си цената на труда и не правят комромиси ,дали е редно или не ,тва са фактите пич .
От всеки дефект-ефект
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

Т.е. знаят си надценката на частите? [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Те не могат да сменят нормално едно двигателно масло (за справка виж първия пост) но си знаят цената на труда за смяна на маслото на дсг-то?
Усещаш ли се каква глупост написа? [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Кой казва ,че цената им е реална ?Те си я знаят ,написали са си я .Всички сервизи бачкат с надценка на частите ,а на някои има надпис "Не работим с материали на клиента " Кое е глупост ,че си знаят цената ли ........кои сме ние ,че да определяме цена на труд тва не е Капълъ чарши да се пазариш .Кът не ти е кеф и сметаш ,че те ментят отиваш другаде .Тарикат мъж не писка :) На един човек преди време не му харесал съединителя на една кола и се родила легендата Ламборджини .Всички недоволни можете да се сберете в една група и да си направите сервиз където ценовата ви политика ще е ваше право .
От всеки дефект-ефект
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

Нищо не са написали или съм изпуснал къде са качили ценоразписа?
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Нали пращат оферти като питаш :) Пък си имат цена за 1 час труд .Нали не очакваш да отидеш и да е като в плод-зеленчук с точен ценоразпис за кг курнишони ,понякога нещата се закучват и не тръгват по подходяща линия .Да не плюем ей така просто на ангро ,сички си имат кусури .Поне сега избор има много ,сервизи под път и над път и винаги всички са много заети ,много работа и се чака .А всеки бърза седи ,дудне на главата на майстора ,телефона звъни през 20-30 минути .Секи си купил по един лЕптоп ,сложил неква самоделка за диагностика и отива започва да важничи и да дава акъл кое как да стане .Ем кът знаеш фащай инструмента и почвай :)
От всеки дефект-ефект
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

Баце, човека почна с два подемника в гараж в Горубляне с брат си. Сега има 6 подемника, 10 човека персонал. Брат му е същия. Част е от q-service, представител на Рево, с оборот в пъти повече от другите двама представители в България, купи си техника за гуми, за сходимост.

Кажи ти какъв бизнес си изградил, че се впечатли толкова от тоя мейл?

Голям простак си. Същата работа като в Ауди форума едно време. Омаловажаване, неуважение към труда на останалите, крайна и инстанция на всичко. Масло не можели да сменят, смях ...
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Първо работиш за име после името работи за теб ,това е формулата в цял свят и не откриваме топлата вода :) Цените са такива ,който не му харесва да ходи другаде .Може да има недоволство при некачествено обслужване и не добре свършена работа .Но само щото не ти харесва цената не меродавна критика .Все едно да се сърдиш на комшията ти от горния етаж ,че не ще да пие бира с теб щото пие само марково уиски :)
От всеки дефект-ефект
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

@peyopetrishki, и правят основно VAG, нали?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

shpeki написа: 29.01.2022, 20:31:11 Простак съм защото не съм на твоето мнение или защото не боготворя Цецо?
Ти въобще не си изказвал мнение за Цецо конкретно или съм го пропуснал? Няма как да сме на едно мнение след като ти не контактуваш с него, а аз съм си поддържал колите 6-7 години при него. Ходил съм в сервиза да си взимам колата в 23:30 и Цецо е работил там сам, не на моята кола. Оставял съм съм му колата пред тях и съм я взимал пак от там, точно понеже е далече. Бях му капарирал старата А6-ца, но не можах да продам бързо шкодата и той се обади да ме пита дали имам против да я даде на друг, понеже му трябвали пари за да връща кредити. След продажбата дойде да ми върне капарото в двоен размер.

Цецо го остави, давай за сервиза и твоите мнения по въпроса:
shpeki написа: 28.01.2022, 20:37:25 Щом имат мейл не е ли логично, че трябва да могат да отговорят на него?
Не е логично. Имейлите се позлват по-много причини, не само да получаваш запитвания. Съвсем културно ти обясних, каква е разликата във възможността ЕТ да отговарят по един начин на имейл, а Д-брос по друг. Този имейл е само от един от каналите за комуникация със сервиза, има трелефони, има посещения на място.
По твоята логика, ако получавам повече имейли отколкото има възможност да отговоря чисто и подредено да закривам тоя канал за комуникация? Просташко изказване, глупаво. Прецелини са до отговарят както и когато могат, както казах не са ви длъжни. Ако това е критерият ви и очакванията ви не са удовлетворени, не ходете.
shpeki написа: 28.01.2022, 21:59:00 Всеки клиент е клиент, доста е просто.
Някак си, с това че си има написал еидн имейл, не си им станал клиент.
shpeki написа: 28.01.2022, 22:36:25 Например от поста на колегата стана ясно, че не обръщат внимание на мейлите
Не точно. От въпроса на колегата си личи, че това не е предпочитания от тях канал за комуникация и ако човек наистина е решил да си прави колата там, е нах-добре да иде на място. Ако е решил да я направи където е по-евтино, това е друг въпрос.
shpeki написа: 29.01.2022, 19:09:55 Да направим една благодарствена кампания, че ни връщат на мейлите?
просташко
shpeki написа: 29.01.2022, 19:22:40 Да си нормализират цените, нормално е да не ходят там като видят толкова неинформативна оферта с по-висока цена от официалният сервиз.
Кой е луд да отиде?
Пак просташко. Да направели това, да направели онова, кой бил луд да ходи... Със сигурност в Д-брос ходят повече коли, от произволно избран от теб сервиз на ЕТ или този, който посещаваш ти. Цените не са техен проблем щом имат работа, а твой. Ако ти е скъпо кажи си - Д-брос са ми скъпи и не ходи.

Аз отново неразбрах, понеже ти даде доста съвети какво да направели, как да си подретя мейлите, цените, ташаците... Ти какъв бизнес си изградил, на колко човека даваш хляб. Да разбера колко авторитетни са ти съветите?
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

kograman написа: 29.01.2022, 20:25:59 @peyopetrishki, и правят основно VAG, нали?
Основано да. Ако не могат да направят нещо обикновено си казват, за да не си губите времето.
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Ако живеехме в подредена държава мейла е добра комуникация ,но си знаеме нравите :) Утре някой ненормалник ще направи 100 мейла и ще праща запитвания за цени на обслужване и ремонт .Най-сигурната комуникация е с големия талон под мишница и в сервиза на място да се види кога и как може да се запише час за обслужване и ремонт .Виртуално може да си играем на тука има-тука нема .Аз така ги разбирам нещата ,не защитавам никой ...сърбал съм попарата на Примекс ,Рено Сервиз и Милбо .........и то основателно съм го правил след осрани коли и то брутално.Единия път два дена преди море с платено всичко предварително .Но да се плюе само заради един ценоразпис е ненаписан мейл е тролене и некоректно .
От всеки дефект-ефект
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

shpeki написа: 29.01.2022, 20:31:11 Не ме боли лично за мейла, а за отношението. И ме дразни, че скачате да не се каже лоша дума за сервиза. Само добро или нищо което е супер грешно и глупаво.
Не знам на какво скачаме и кои сме ние. Прочети ми темата за колата и ще видиш че съм казвал и лоши неща за сервиза, сигурно и в тая тема го има дори.
Грешно и глупаво е да кажеш лоша дума за някой, просто защото един имейл не е отговорил на очакванията ти и някаква цена ти се е сторила висока, аааа и че е далече и ше дадеш 25лв за такси.

Човека даже прекрати общуавнето, остана ти да се подиграваш, да давш оценки и съвети. И от тогава си говорим с тебе.
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

За съжаление съм имал взимане даване с него и мои приятели са имали взимане с него със същия резултат.
Това, че на теб ти е направил услуга не значи, че трябва да се премълчават недостатъците когато има такива.
Форум е, ще пишем мнения освен ако темата не е само за хвалби. [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

shpeki написа: 29.01.2022, 21:11:16 Форум е, ще пишем мнения [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Така кажи, да знаем да не ти обръщаме внимание, ами да си те репортваме директно ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”