И слагат повече от необходимото
D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
To по начина по който написа мнението се подразбира.Ивайло Димов написа: 28.01.2022, 22:43:25 Гаражни майстори,Сиви чак черни но пък винаги са страшно заети.
Обаче, даваш пример с такива майстори в тази тема, където дискусията все пак се върти около по- различна база.
То почти всеки кадърен гаражен майстор има достатъчно работа.
Друг въпрос е, че има примерно един помощник....дето се самоусигурява (на минимална разбира се, щото....кога ще му дойдат годините да се пенсионира), а отсреща има сервиз, дето е кешал в оборудване, база,персонал, заплати и реални (а дано) осигуровки.
Но клиента е физ. лице и иска да мине ако може без документ даже, за ДДСто е ясно.... и тн.
Направо си говорим за 2 различни бранша : Така че, примерът ти е неуместен.

-
Ивайло Димов
- Гараж: Сеат Толедо 1.8 20 V
Със сигурност е неуместен .Мисълта ми беше в посока ,че клиента има зор не сервиза ,там не те канят с пита и сол ....ходиш по твой избор .Дали е голям сервиз или селски гараж не са група за бързо реагиране 
От всеки дефект-ефект
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
E, дай като нямат зор .....да не ти отговарят на запитванията и да си правят както искат ценообразуването?
Да не изместваме темата, Пейо спомена....кой искал да се развива и кой не.
Аз като цяло и като админ, НЕ харесвам подобни теми и развитието им и ще кажа защо.
При Д-Брос, винаги се включва застъпник @ЦецоNOL, при Трансексперт- Маджо.....
Преди още (и в един каталясал форум)
, софийските ръководители се дразниха много на Самуил. Мине някой през него, оп...регни се и пиши мнение и повече не пише. Ама ако е само позитивно.....
ХОРА СМЕ, всеки може да сбърка. Човешко е да се сгреши, да се признае грешка или поправи грешка. Това ми е мнението.
И Цецо и Евгени и Сами , може да са супер майстори, но не са застраховани от грешки. Аз безгрешни хора не познавам.
Имаше едно време един "спор" с някакъв човек с негативно мнение за Сами.....
И Сами ми беше леко нацупен, че съм го оставил тук във форума, а ТАТИ му...веднага го изтрил в клубЪ.
Ами, за мен лично е нормално, да се изслушат и 2те страни, даже още по добре, Сами като специалист да си докаже неговата теория и "затапи" недоволния.
Така ще спечели много повече позитиви, от това темата да се затрие, изчезне и хората видят това действие.....
Айде, че и аз се отплеснах- да караме по темата!
Да не изместваме темата, Пейо спомена....кой искал да се развива и кой не.
Аз като цяло и като админ, НЕ харесвам подобни теми и развитието им и ще кажа защо.
При Д-Брос, винаги се включва застъпник @ЦецоNOL, при Трансексперт- Маджо.....
Преди още (и в един каталясал форум)
ХОРА СМЕ, всеки може да сбърка. Човешко е да се сгреши, да се признае грешка или поправи грешка. Това ми е мнението.
И Цецо и Евгени и Сами , може да са супер майстори, но не са застраховани от грешки. Аз безгрешни хора не познавам.
Имаше едно време един "спор" с някакъв човек с негативно мнение за Сами.....
И Сами ми беше леко нацупен, че съм го оставил тук във форума, а ТАТИ му...веднага го изтрил в клубЪ.
Ами, за мен лично е нормално, да се изслушат и 2те страни, даже още по добре, Сами като специалист да си докаже неговата теория и "затапи" недоволния.
Така ще спечели много повече позитиви, от това темата да се затрие, изчезне и хората видят това действие.....
Айде, че и аз се отплеснах- да караме по темата!

-
Ивайло Димов
То ще е нереално ако има само суперлативи ,недоволни винаги ще има и е нормално предвид естеството на работата и факта че майсторите и те са хора и може да сгрешат.Важното е грешките да се осъзнават,признават щото има "чугунени" глави дето никога не грешат и са тънкообидни на тази тема .
От всеки дефект-ефект
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Да ви имам и проблемите ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Само се включвам с две пресни цени: смяна на предни накладки в ЕТ 440лв., смяна в Ди Брос с Феродо Рейсинг 380лв. (Не съм сменявал, щото се оказа, че има доста още, благодаря на @ЦецоNOL).
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Изобщо не е интересна. Питаш, отговарят ти, не те кефи, отиваш другаде. Поне аз така правя. Не мрънкам, не коментирам цени, разстояния, таксиметрови шатъли и т. н. Ако мога да си ги позволя, ОК, ако не пак е ОК, това не е проблем на конкретния доставчик на услуга/стока, а мой.
Наистина не разбирам душевните терзания на господина. Отива в ЕТ, аз така бих направил и никой тук нямаше да разбере. При Цецо ще ходя за други работи, които в ЕТ ги няма
-
hvp800
Ти не би го направил , но друг го е направил и аз не виждам проблем в това.
Аз лично пък никога не бих скочил "на нож" да защитавам , който и да е сервиз , или да обяснявам на някой , че няма право да е недоволен
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Ама аз не скачам за нищо
Просто си коментирам коментари
Аз поне съм влизал там, в Д-Брос. Два пъти. Мога да имам някакво мнение. ЧовекО дето не се познаваме вече е недоволен от един майл? What the fuck! Как това прави нещо добро или лошо. Точно като примера с VIP шкембето. Аз не го коментирам, щото не съм бил там. Видял съм цените, ма това прави ли шкембето за 30 лв. лошо?
-
Ивайло Димов
Трябва да приемем факта ,че има места /ресторанти/хотели/клубове/сервизи/ където чорбаджиите си държат на отбрана клиентела ,елитарна
.
От всеки дефект-ефект
-
hvp800
За скачането нямах предвид точно теб , а по принцип . И то от моята си гледна точка .
И пак СПОРЕД МЕН е напълно прав да недоволства. И също така има право да го публикува в автомобилен форум , нали.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Колко ни е сбъркана културата...
Няма как да недоволстваш от нещо, което получаваш даром бе хора. Съвземете се.
Пишеш мейл, отговаря ти се. Отговора може да ти се понрави, може и не, ама от КАКВО ТОЧНО СИ НЕДОВОЛЕН бе аджаба???? Че някой не е отговорил на очакванията ти? Дал ти е по-малко, а ти видиш ли си искал повече? Не си дал нищо, а получаваш нещо, малко, но нещо.
Разочарован може да си, ама недоволен няма как. Стегнете се малко, големи хора сте уж...
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
-
shpeki
Да направим една благодарствена кампания, че ни връщат на мейлите?peyopetrishki написа: 29.01.2022, 18:16:45 Колко ни е сбъркана културата...
Няма как да недоволстваш от нещо, което получаваш даром бе хора. Съвземете се.
Пишеш мейл, отговаря ти се. Отговора може да ти се понрави, може и не, ама от КАКВО ТОЧНО СИ НЕДОВОЛЕН бе аджаба???? Че някой не е отговорил на очакванията ти? Дал ти е по-малко, а ти видиш ли си искал повече? Не си дал нищо, а получаваш нещо, малко, но нещо.
Разочарован може да си, ама недоволен няма как. Стегнете се малко, големи хора сте уж...
Иначе съм съгласен, много ни е сбъркана културата и не знаем да си искаме. Навсякъде по света клиента е цар, тук ще благодарим, че са ни отговорили на мейл по най-мързеливия начин.
-
Ивайло Димов
А що не допускате ,че на някой му е писнало да чете мейли ,да прави оферти и накрая никой да не връща дори обратно отговор"Благодаря ама ми е скъпо ,отказах се" .Просто човека се отказва но не счита за редно да върне кореспонденцията .
От всеки дефект-ефект