Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
azsamodapitam написа: 12.01.2022, 22:21:49
ограничени размери 5м на 3м
Таман за една Октавия ще я вкарваш малко по в лявата част на гаража и ще има място да слезеш.
Ако това ти е проблема, несериозно е.
А на Карок багажника е по малък от на Фабия комби.
И последно от мен. Както е с едно дете, така е и с две, че е и по весело Гледай да не са с голяма разлика Дано ме разбереш правилно.
Варианта е да чакам Тайгото
Моят съвет е да го изключиш от уравнението, защото го видях и мога да споделя, че е по-скоро повдигнато "купе" тип Рено Каптюр и въобще не е за семейства с деца. Багажникът е малък, а на втория ред седалки почти няма място.
Варианта е да чакам Тайгото
Моят съвет е да го изключиш от уравнението, защото го видях и мога да споделя, че е по-скоро повдигнато "купе" тип Рено Каптюр и въобще не е за семейства с деца. Багажникът е малък, а на втория ред седалки почти няма място.
Значи е вън
Skoda KODIAQ 2025 Sportline Plug-in Hybrid 1.5 TSI 204 hp
За Мазда СХ-30 мога да кажа, че е много хубава, но според мен е малка. По-добре виж и СХ 50. Там вътрешните размери са по-нормални. Цената, обаче е по-ненормална.
да вкарам тигуан в уравнението +
Вкараш ли Тигуана в уравнението, то направо си решил проблема. Високо качество на материалите, отлична ергономия, 4х4, среден на размери, избор на големи двигатели и др.
Обърни внимание и на Сеат Атека.
едит: Атеката е 4.4м с 500л багажник, с FR оборудване 2.0 тси 190кс 68k лева
Последно промяна от slavkoff на 12.01.2022, 22:52:42, променено общо 1 път.
Ако Т-рок ти е пластмасов то Тайгото е направо .. абе нивото е на голф 2 . А тигуан е добре да вкараш в уравнението , поне ще е по-истинска джипка , ама цената май не си погледнал
Едва ли някой с мерак и възможности за Тигуан ще заглежда Маздата , Пежото , или Тайгото
Последно промяна от hvp800 на 13.01.2022, 00:04:18, променено общо 1 път.
slavkoff написа: 12.01.2022, 22:44:47
Вкараш ли Тигуана в уравнението
Голф Вариант е с багажник колкото Тигуан и почти колкото Октавия комби и е по-къс от Шкодата. Техниката е същата, а качеството по-високо. А има и предложения на вторичния пазар.
Само че, това е разума, а поради чувствата всички искат SUV. Затова погледни и новия Qashqai J12.
Явно бюджетът е доста разтеглив...от Т(Щ)айго до Тигуан Тигуан и Кодиак са вече прилични кубчета/тип сув/, но е хубаво да са нафта с 4x4 и бюджета отива на 80К+ лв.
Погледни Туран, практичен семеен ван.
Ето, какво се събира в багажника на Кашкай J11 (голям, среден и малък куфари и количка с голям кош), който е с по-малък багажник от Каджар (няма го в списъка, но май трябва да се види) и Карок.
С едно дете съм(на 4г) и чакаме второто всеки момент. Обмислям да го заменя (Кашкая) за Октавия 3(!), въпреки че според втората снимка не събира повече багаж, но на Кашкая е свалена кората, а на Октавията само съм ги нахвърлял и е с един малък куфар по-малко.
ПП: Тигуан ми е най-приятен и с голям багажник, но цената му ...
Последно промяна от istoyanov на 13.01.2022, 00:10:02, променено общо 1 път.
5rar написа: 12.01.2022, 23:26:34
Явно бюджетът е доста разтеглив...от Т(Щ)айго до Тигуан Тигуан и Кодиак са вече прилични кубчета/тип сув/, но е хубаво да са нафта с 4x4 и бюджета отива на 80К+ лв.
Погледни Туран, практичен семеен ван.
Бюджета е на лице, обаче това е като да си вземеш дрехи на армани и дрехи от зара, и с двете ще си ефирен, с разликата, че за арманито ще трябва да 'кихнеш' повече , та идеята е, не че не мога да си позволя Тигуан, въпросът е защо, след като примерно Скода Вижън с една две добавени екстри ще е пак доста читава комплектовка , все пак да не забравяме че сме в криза и инфлация 7% ;d
до @istoyanov, Благодаря за извадката, доста полезна! Идеята ми допада много, не съм я пропуснал, просто не я споменах, понеже на въпросната 50метрова уличка вече има 'семейство' със същата и не искаме да се повтаряме това е единствената причина поради която сме я изключили