Дискутиран е този дизел.fallenfbsd написа:
Мисля да тествам няколко резервоара Еко авио.
Измишльотина,маркетингова.
"Авио" и "дизел"....
Дискутиран е този дизел.fallenfbsd написа:
Мисля да тествам няколко резервоара Еко авио.
Няма смисъл от Авио дизела, няма разлика.fallenfbsd написа:Изглежда полезен документ,ще го прочета.
Иначе заредих и два резервоара на Шел Нитро+ - усещанието ми е,че има повече вибрации, не се е регенрирала (но все на дълъг път,може би са минали другите видове регенерация)
Т.е. с Шела имах комбинирано магистрали с по-бавни пътища, докато с МаксМоушъна бяха само магистрали и логично след тях тръгваше да се чисти.
Абе парадокс е тоя филтър май най му е хубаво на първокласни немагистрални където има и бавни отсечки и натоварване. Засега съм го оставил да се оправя, живота е кратък да му треперя![]()
Истината е че знаех,че ще ме дразни още преди да я купя,но не ми се чакаше. Иначе пък всичко друго с тоя двигател ми харесва - тяга,мощ,усещане,разход (3.9-4.2 на извънградско с ряз и без ряз).
Мисля да тествам няколко резервоара Еко авио. Чух за тях лоши отзвуци за тази на Шипченски,ще сондирам за други места.
То и мен от начало ме беше шубе да не се прецака нещо, обаче когато бегачката каза, че е слагал се успокоих и почнах да ги пробвам. За момента най-много ми харесват на Bardhal и Xenum с тях регенерациите са най-редки. Имай предвид, че на мен 80% ми е градско в центъра.fallenfbsd написа:Слушам и изпълнявам! Няма да ида в Еко![]()
Понеже съм дизел лаик и ме е страх, не е ли по-добре да си плащам по-скъпите дизели МаксМоушън,Нитро+,Екто вместо добавки?
Че съм запетайко отиде ми още един месец от живота да чета сега коя добавка как вреди и как помага.
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)

Според мен, положението в България е точно такова - хубав дизел няма.BlackPearl написа:Някой не вярват, че има хубав дизел
BlackPearl написа:Тази тема е безкрайна, всеки си има собствено мнение и убеждение.

И аз само с това карам и съм доволен, но... ако Искрен каже нещо, винаги ми е интересно да чуя повече, защото от него винаги може човек да вземе нещо като знания.masterOne написа:Аз карам с OMV 100