Walnut Blasting - почистване на карбонови отлагания?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Как го правите?
Колко време отнема?При кои двигатели е приложимо?
И файнъли, колко дерете?
И файнъли, колко дерете?
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Това ще бъде интересна информация определено!zzankov написа: 13.12.2021, 21:24:51 Как го правите?
И файнъли, колко дерете?
-
kograman
не са и чак толкова скъпи тези машини -> https://www.ozwidetools.com.au/automoti ... ut-blaster
И как работят:
И как работят:
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Тия нагари при какви обстоятелства се натрупват по бързо? Щото е ясно, че се натрупват така или иначе.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
@Taratajki,
- При смяна на маслото на интервали по-големи от 10 000км и/или използването на нискокачествен маргарин
- При предимно градско каране на къси разстояния и продължително "клопане" на едно място (тежък трафик) без да се ползва старт-стопа.
- При каране в стил пестеливо "Хаджи-Пешовата", когато не се дава честичко рЯз ( каране предимно на парт-тротъл или на моторна спирачка (във вакуум). Тогава мисля, че тоя клапан за картерните мизерии е отворен и пълни с гняс портовете и по смукателните клапани. Обратно, когато се раздава и колата е в бууст, този клапан е затворен.
Абе с две думи - ти нема да имаш нужда от това чистене с черупките![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- При смяна на маслото на интервали по-големи от 10 000км и/или използването на нискокачествен маргарин
- При предимно градско каране на къси разстояния и продължително "клопане" на едно място (тежък трафик) без да се ползва старт-стопа.
- При каране в стил пестеливо "Хаджи-Пешовата", когато не се дава честичко рЯз ( каране предимно на парт-тротъл или на моторна спирачка (във вакуум). Тогава мисля, че тоя клапан за картерните мизерии е отворен и пълни с гняс портовете и по смукателните клапани. Обратно, когато се раздава и колата е в бууст, този клапан е затворен.
Абе с две думи - ти нема да имаш нужда от това чистене с черупките
- Taratajki
Олекна ми
Ще има, ама ще е след повечко хиляди
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Тоше, @skodko, машината еднаква ли е за всякакви автомобили? Имам предвид главно накрайници, самата орехова смес дето се използва и т.н.? И да, колко пари е?
П.С - снимките дето си дал са "възбуждащи".
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.С - снимките дето си дал са "възбуждащи".
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
Lemi_1
Интересно,прилича на прахосмукачка към която се подава въздух под налягане /интересно колко като стойност за да знаем какъв компресор ни е необходим/
-
kograman
Това което аз съм постнал като клипчета,не му трябва компресор. Само черупки и ток до машината.
Не е и толкова скъпо като изделие.
Не е и толкова скъпо като изделие.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
Lemi_1
Незнам,аз никога не съм бил бластьор.Тънкия оранжев маркуч ми се видя като /извън щатен/
- Taratajki
Точно оранжАвото е компресирания въздух. С него се вкарват, а с R2D2 се изкарват черупките. Най образно казано