stefan L написа: 09.08.2021, 23:04:29
Извинявай колега, ама не разбра ли, че от такива гуми няма никаква полза?
Привет, първо благодаря за мнението !!!
Ще споделя моята гледна точка. За много неща за които преди време съм мислел,че няма смисъл.. минават години , случват се случки... и понякога си променям коренно позицията и мнението. За жалост в определени случаи "цената" е доста висока - време, нерви, пари , неудобства...
Именно поради натрупан такъв "горчив" опит, се опитвам да изпреваря събитията и когато видя нещо, което ми се струва интересно да го обсъдя с други хора. Нали това е една от целите на форума, да обсъждаме и всеки да има мнение.
Винаги съм готов да "чуя" чуждо мнение, но дали ще го приема е друг въпрос. Идеята е не само да приема или приема мнение различно от моето, а да приема мнения, които се основават на колкото се може повече факти и аргументи. Не подценявам по никакъв начин нито едно мнение.
Все пак тук има хора с доста различен опит и това е една от сериозните ползи на форумите -да се споделя на кой какво му се е случило.
След като все повече автомобилни марки ( до колкото аз съм запознат де) при първоначално вграждане слагат именно такива гуми, би трябвало да има някаква логика и полза.
Дали тази логика и полза е адекватна за нашите условия в България.... това вече е съвсем друга тема.
По принцип винаги предпочитам, когато е възможно да имам пълноразмерна резервна гума!!!
Също така за всеки случай имам и от модерните напоследък флакони със пяна или каквото е там, освен това имам и годишен абонамент към СБА ( надявам се да не се приеме за реклама) .Но при пътуване извън страната, не се знае какво може да се случи . До преди "Ковид ерата" ми се налагаше доста да пътувам с кола и може би това е причината да мисля за всякакви подобни възможности за подсигуряване.
Така че, ще приема само част от мнението - за някои хора може би няма полза и смисъл, но за други може да се окаже, че има.
Приемам по-скоро, че за нашите условия - високата цена, трудностите със доставката и това което сподел един колега, че баланса "бяга" и се налага пак да се балансират - та сбора от всички тези условия, ги прави неудобен вариант. Но за други условия...
Поздрави