И що не си купи пак същото?
Дефекти и повреди по време на гаранционния период на Шкода Карок и Шкода Камик
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- divia
- Гараж: Karoq Business 1.5 TSI DSG 2021
Ми примерно защото все още е в мен и защото ми трябваше и по-компактен автомобил. Ама си мисля, че това не е точният въпрос
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Жестоко си се преебал с тая Шкода. Продавай я.
- divia
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
divia, сигнализира ли ЕТ за скърцащата дръжка?
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
divia, сигнализира ли ЕТ за скърцащата дръжка?
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- redalex
- Гараж: i3
Извинявам се, но това много ме разсмяdivia написа: 28.09.2021, 22:58:11 CRV 2017г. купувано ново и там драми липсват. Отговорът беше "Еее тук не говорим за легенди"
Какви са тия "супорти" дето са смазвали?
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
И това за "те новите коли са така". И на мен са ми го казвали от ЕТ като съм правил рекламации на флагмана им. Няма такова трагично обслужване и толкова некадърност събрана на едно място. Не е лошо, че колите дават дефекти, лошото е когато ги обявяват за "ами те са си така".
- divia
Още не. Пътека направих до ЕТ. Ще им кажа на облужването. Иначе е ясно, че новите коли са под всякаква критика, но ти го кажат от представителството им е дори трагично
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Само да не кажете, че всички са така - ще дам контрапример как може и да е по-добре. На БМВ-то при спряна музика и много специфични условия, ако много се заслушаш супер рядко се чува едно леко похлопване отпред. Возихме се с техник (без записан час от моя страна!) цял час, докато успея да го репродуцирам, чу го, не беше сигурен дали е проблем и какво може да е и ме помоли да седна да пия кафе в зоната им за клиенти. Вкараха колата в сервиза и след един час дойде един от приемчиците да ми съобщи - ще си имаш нова рейка. За нещо, което 99% от шофьорите няма и да го усетят и за нещо, за което в ЕТ щяха отдавна да са ми казали - "нищо и няма на колата" или "те са си така".
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Съвсем очаквано е BMW да има по-читаво обслужване от Шкода. Лошото е като изкешиш 100+ бона за премиум и ти кажат - ами те са си така... 
Шкодата се продава сама. Коментирали сме го милион пъти. Единствения начин да паднат цените и да се качи качеството/обслужването е да спрем да ги купуваме за няколко години.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Шкодата се продава сама. Коментирали сме го милион пъти. Единствения начин да паднат цените и да се качи качеството/обслужването е да спрем да ги купуваме за няколко години.
Бееееее.....
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Абе тъкмо днес гледах цените на новото пежо 308 хечбек в сайта им и не са толкова високи, колкото очаквах. Все още нямат ценова листа за комбито. Та с тези цени при skoda напоследък не се знае дали и в бъдеще колите ще се продават точно сами.
- redalex
- Гараж: i3
Кефи ме обаче, че хората с Шкоди наричат скърцането на дръжката на вратата драма, а тези с БМВ, на които рейката им е за смяна (легендарен проблем при при тях от около десетилетие) на втората година са хепи, че я сменят гаранционно
Все си мислех, че аз съм педант, ама вие карате 1 час безцелно с техник в колата, за да успеете да възпроизведете някакъв шум, или пък с определена скорост по павета, за да чуете някакво скърцане, което се чува, само тогава и когато вятърът е източен, а атмосферното налягане е под нормалното за сезона. Та явно хич не съм педантичен
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Все си мислех, че аз съм педант, ама вие карате 1 час безцелно с техник в колата, за да успеете да възпроизведете някакъв шум, или пък с определена скорост по павета, за да чуете някакво скърцане, което се чува, само тогава и когато вятърът е източен, а атмосферното налягане е под нормалното за сезона. Та явно хич не съм педантичен
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Нали знаеш, че основните клиенти на шкода са корпоративните? Дори и в България
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@Taratajki, естествено, че знам. Ама колкото повече се вдигат цените на Шкодите, толкова по-неатрактивни ще стават те за бизнеса. И тогава от ЕТ ще трябва да си поразмърдат гъза, за да продават. И отстъпките ще трябва да вдигнат.