Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Здравейте, някой има ли ЛИЧНО впечатление от зимни гуми Росава Сноугард ?
Видях ги на живо на един комшия на Пасата и шарката много ми хареса. Руснаците (украинците) имат яки зими и със сигурност знаят да правят подходящи гуми.
Притеснява ме цената - на половина на хубавите гуми.
Видях ги на живо на един комшия на Пасата и шарката много ми хареса. Руснаците (украинците) имат яки зими и със сигурност знаят да правят подходящи гуми.
Притеснява ме цената - на половина на хубавите гуми.
- redalex
- Гараж: i3
Кое е последното хубаво руско нещо, което си купил/видял/ползвал?
-
malak
- Гараж: Superb 3
Водка, макар че и полската е много добра
-
baijoro
Последното хубаво руско нещо, което купих и ползвах преди много години беше Лада Самара. Изкарах я от магазина, за 9 г. и навъртях 290000 км. без основен ремонт.
А сега ми идва на ум, че и аз купувам и ползвам с удоволствие Столичная, Царская и Руски стандарт.

Наздраве !
А сега ми идва на ум, че и аз купувам и ползвам с удоволствие Столичная, Царская и Руски стандарт.
Наздраве !
- redalex
Е... ако си бил доволен от Самара, едва ли и гумите ще те разочароват ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Зенитен комплекс Саше, вчера си поръчах един азredalex написа: 14.09.2021, 21:53:44 Кое е последното хубаво руско нещо, което си купил/видял/ползвал?
Иначе Росавата е много добра гума, но за сняг.
Стават и за пътя разбира се, но са с висок грайфер и не са за "високи" скорости.
-
baijoro
А защо мислиш така?redalex написа: 14.09.2021, 22:14:51 Е... ако си бил доволен от Самара, едва ли и гумите ще те разочароват
Не виждам връзка между едното и другото.
А ако намекваш, че Самара не е добър автомобил, написал съм: "преди много години".
За тогава беше много модерен, надежден и пъргав автомобил.
И понеже имам съмнения за тези гуми, реших да попитам.
-
baijoro
Благодаря за смисления отговор.todor87 написа: 14.09.2021, 23:08:02 Иначе Росавата е много добра гума, но за сняг.
Стават и за пътя разбира се, но са с висок грайфер и не са за "високи" скорости.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
От наличните в "шоурума". Което до някаква степен обяснява покупката и. Но сега, при наличието на огромен избор, да избереш матрьошка....
Аз бих се разровил по руските форуми за инфо
Пишат, че са добри на сняг, но са много, много шумни и на мокро са пълна трагедия. Един пише, че дори при ниска скорост на влажен асфалт се пързалят, като на лед.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Нали сме наясно, че баш зимните гуми като цяло са много зле извън снега? Не важи само за руската, а за всичките, гумата за сняг е много мека с много груби ламели и не седи хич добре на сух асфалт и високи скорости.
Като цяло във България се продават много малко истински зимни гумни, то няма и смисъл, освен ако не си хижар във Балкана.
Като цяло във България се продават много малко истински зимни гумни, то няма и смисъл, освен ако не си хижар във Балкана.
Бееееее.....
- redalex
Возил съм се, карал съм - просто не съм съгласен с тебbaijoro написа: 14.09.2021, 23:13:27 А ако намекваш, че Самара не е добър автомобил, написал съм: "преди много години".
За тогава беше много модерен, надежден и пъргав автомобил.
Топлофикация София бяха купили служебни такива - на 20 000 км издаваха такива звуци, сякаш бяха пред разпад.
Но хората имат различни разбирания за живота, така че просто приемаме, че на теб ти е харесала, а на мен не.
Поздрави
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Е, тая гума, руската, ако не името ѝ, то, самата шарка достатъчно говори за предназначението ѝ! По-нагоре е писано. За сняг, вероятно става. Ама на асфалт, показателите няма да са от най-добрите...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Тая руската гума, аз бих я сложил на Лада Нива или на Уазка. Ще пасне перфектно. На Шкода ежедневка - абсурд ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Бееееее.....
-
baijoro
Ами както бях писал, видях я на Пасат-ежедневка. Човека каза, че е доволен. Ама от какво е доволен, знаеш ли ? Сигурно от цената само.
Поздрави !
Поздрави !