Попитай майстора?

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Попитай майстора?

Мнение от stanley »

shpeki написа: 23.08.2021, 17:31:44 Интересно, че напоследък чета само отрицателно отзиви за дброс но продължава да се ходи там.
Би ли споделил повече.

Аз знам, че в определени сервизи се ходи за определени неща. Например за масло на DSG ходя на едно място, но за масло на мотора, накладки и окачваме ходя на друго.

Има един момент, в който определени сервизи започват да приемат коли над капацитета си и тогава започва да пада качеството.
shpeki

Škoda Ludicrous

Попитай майстора?

Мнение от shpeki »

Наскоро четох и темата на Явор за Супърба. Разбира се повечето хора не посочват конкретни сервизи.
Аз прекалено отдавна съм ходил за да има значение мнението ми, но май работят по същия начин. Взимат пари за несвършена работа и не могат да свършат работа. Имам примери и от ауди форума но няма смисъл от тях тук.
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Попитай майстора?

Мнение от peyopetrishki »

Аз да попитам. Адблуто се харчи само по време на регенерация или и в движение?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
kolyo b8

Škoda Фен²

Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол

Попитай майстора?

Мнение от kolyo b8 »

Когато работи двигателя т.е в движение
_A_

Шкода Новак

Гараж: N/A

Попитай майстора?

Мнение от _A_ »

Истината, че това ще ми е обица на ухото. От много хвалене на този сервиз и от личното ми разочарование от друг тук хвален, накрая пак опирам до оторизирания. Но нямам навика да храня сервизите. Ако са сбъркали фатално ще го оповестя, но тук става въпрос за елементарни човешки отношения - да ми кажат, че не могат да се справят, а не да държат колата повече от 5 дена и да ѝ навъртят 300 км., за да тестват нещата.

В другият хвален сервиз, човека ме взе за канарче и направо ме канеше да отремонтирам нещо за не малка сума, без дори да има нужда, както видях от диагностиките в последствие.

Жалко, че в Еуратек нямат по ранни часове за сервиз и трябва да чакам до другата седмица, защото човека, с когото говорех, предполага, че като налеят софтуера ще се оправи, но не иска да дава гаранции без колата да е при него.

И да завърша, накратко, не си взимайте кола с адблу [smilie=hunter.gif] и въпреки, че съм доволен като цяло от колата, лека по лека се оказва, че това не е моя автомобил.

П.П. Като имам инфо ще ви ъпдейтна.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Попитай майстора?

Мнение от Цецо75 »

Абе това обяснение със софтуер, дето го дават от ЕТ, на мен ми звучи бая тъпо.

Ако беше софтуер, всичките такива супърби щяха да светят на коледна елха. Ама май засега са само 2 случаите във форума.

Това първо, второ - бах тоя софтуер, дето не могат да го оправят 1 година вече.

Някой май си намира лесно оправдание в ЕТ ли е, в Шкода ли е....
Бееееее.....
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Попитай майстора?

Мнение от BlackPearl »

Така,
Заради системно нарушаване и неспазване на червен текст, един колега е в почивка.
Следват и други, че явно имат желание да не се съобразяват , а да си карат по техен начин. [smilie=music.gif]
Придържайте се към темата!
Изображение
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Попитай майстора?

Мнение от kalata »

Брей, тука пак някаква драма станала.

Така и не разбрах кой какво написал.

И нали уж беше хубаво да се пише, когато някой е недоволен от даден сервиз - да било в помощ на останалите.

И понеже има хора, които много препоръчват сервиз Трансексперт - ами аз не съм доволен от този сервиз. Историята ми е поостаряла вече, но е факт, че не си свършиха работата тогава.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Попитай майстора?

Мнение от Rangel »

Нищо не си изпуснал, изобщо нямаше общо със сервизите и с темата.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Попитай майстора?

Мнение от BlackPearl »

kalata написа: 24.08.2021, 17:05:40 Така и не разбрах кой какво написал.

И нали уж беше хубаво да се пише, когато някой е недоволен от даден сервиз - да било в помощ на останалите.
Все пак оценяването е с + или - (палец нагоре/надолу). Няма се сърдим за минуси сега, нали за това са опция.
Сам си го написал в мнението си.
Аз съм се обосновал защо: червен шрифт и системното му нарушаване. Ако беше отделил (може и да си) 5 минути, щеше да видиш, че развитието на темата не е засегнато и се пишат неща само по темата / позитиви и негативи за сервизите. Затрит беше спап, обиди и личностни нападки.
Личното ми мнение, не познавам Евгени, знам се с Цецо- 2 пъти съм го виждал и сме говорили.
Това, че те са добри майстори , не значи, че някой техен майстор не може да се издъни- хора сме все пак.
Има го в живота, човек се учи постоянно. Има я статистическата грешка [smilie=music.gif] .
Аз лично, като страничен наблюдател съм казал не един път за Д-броса. Евала, че има толкова клиенти, ама като му видя сервиза ФУЛ вътре, не можеш да мръднеш една кола....нека има работа. Но когато (лично мнение) започнеш да надскачаш възможностите си и тези на персонала с по-голямо количество, неминуемо бързината, желанието,а дори и стреса си оказват влияние!
Изображение
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Попитай майстора?

Мнение от The Hooligan »

igeorgiev82 написа: 25.08.2021, 23:03:21 Маджо,сменях масло и цялостен преглед на колата правих
Значи ти е била извършена услуга, за която нямаш претенция, че е некачествена.
igeorgiev82 написа: 25.08.2021, 23:03:21 Ама да ми обявят цена ×3
И тук стигаме до истината, че ти не си доволен от сервиза като цяло, щото ти е дадена висока цена за нещо.
Благодаря!

Другите щуротии не ме вълнуват, но ако се замислиш, цяла врява дето се вдига е за нищо и няма как да очакваш нещо насреща.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Попитай майстора?

Мнение от The Hooligan »

JorshTDI написа: 26.08.2021, 12:28:26 страхотно, значи ще си мълчим и който изкаже мнение противно на статуквото ще го пребиваме с камъни. Няма проблем!
НЕ брато! Има истина и тя може да е само една! До тук повечето разказвачи на забавни истории разказват някакви техни истини...
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Попитай майстора?

Мнение от NRG »

Имам едно омасляване показано на снимките и се чудя, дали е проблем или си е по моя вина. Миналата година, бях забравил да завия капачката на маслото и така минах 300км и се чудя, да не би и от това да е омасляването? Пада се от страни на капачката, под кората, аз го определям, като някакъв капак на разпределителния вал?
ИзображениеИзображение
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Попитай майстора?

Мнение от zloQQ »

Измий го и покарай. Така ще видиш, има ли място за притеснения.
Аватар
SHQ

Škoda Фен

Гараж: Octavia I L&K 1.9 TDI 110hp

Попитай майстора?

Мнение от SHQ »

Напоследък забелязвам, че педала на съединителя се връща след натискане малко забавено. Предполагам има някаква помпа, та въпроса ми е дали се сменя само тя или целия комплект.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”