Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
YYakovliev, Това не го беше споменавал ,че е натъпкан с екстри. Сега,ако кажеш,че е и с 19ки ще взривиш интернета с новината
Учуден съм как беше пропуснал досега, ти 24/7 занимаваш целия форум с тая кола
YYakovliev написа: 01.08.2021, 19:01:24
Айде, че времето тече, @vossen те чака на 40, ама няма да чака цяла вечност...
Чаках на 46, ако трябва да сме точни От 3 седмици насам вече не съм сред чакащите. Поръчах 2 автомобила, единият от които е Шкода Ениак, макар и за жената.
Rangel написа: 03.08.2021, 01:26:47
Ти се пазари за 5к., сега викаш 200к метна
Едното не изключва другото. Ако можеш да купиш нещо близко до ново, но в същото време евтино, защо да взимаш скъпото?! Относно продажбите на Ениак не мога да кажа нищо, но нито ме интересува как им вървят, нито я интересува жената. А иначе, коли на ток не харесвам.
13 бройки Енияк, и повечето са в последните месеци, защото чак сега почнаха да ги доставят. Ако някой има дружка дилър в ЕТ да вземе да го пита колко вече са поръчани и се чакат. Да не се изненадате после.
Енияк е супер популярен вече в Европа. Производството не смогва, колите се чакат по 6 месеца. Шкода отново е много кола за парите си. Пък вие си критикувайте колкото си искате.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Чиповете ги задоставяха вече, споко. Много поръчки има просто.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl