Škoda Superb 3 Facelift 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
[quote=Sec8200 post_id=237997 time=<a href="tel:<a href="tel:1627768874">1627768874</a>">1627768874</a> user_id=602]
Аз съм фен на Шкода, но за багажника ще цитирам АутоБилд "освен, ако не пренасяте празни кашони, този обем е неизползваем. По-бързо се достига прага на товароносимост преди обема".
[/quote]
Не си прав, ако не забравя когато си тръгвам ще ти снимам претъпканият багажник, който дори ще е по празен от на отиване.
А за отстъпките на VW, приятел има оферта от миналата седмица за Туарег Р /хибрида/ за 120к с ДДс.
Аз съм фен на Шкода, но за багажника ще цитирам АутоБилд "освен, ако не пренасяте празни кашони, този обем е неизползваем. По-бързо се достига прага на товароносимост преди обема".
[/quote]
Не си прав, ако не забравя когато си тръгвам ще ти снимам претъпканият багажник, който дори ще е по празен от на отиване.
А за отстъпките на VW, приятел има оферта от миналата седмица за Туарег Р /хибрида/ за 120к с ДДс.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Страшно много мразя да разнасям покъшнина за щяло и не щяло из родината.
Откакто децата поотраснаха съм създал правило при пътиване. Всеки има право на един личен куфар , каквото влезне вътре влезне, каквото не значи е излишно.
Извън куфарите нося само един плажен чадър зор за ман.
Иначе като видя препълнени багажници направо ми се драйфа. Отваряш и зпочват да изпадат торбички Била.
Иначе в класа си Супърб комби е най добрата сделка.
Дано да успея до края на производствения живот на Супърб 3 да се заимам с един "Скаут"
Подозирам ,че следващото поколение ще счупи тъпомера с цена.
Откакто децата поотраснаха съм създал правило при пътиване. Всеки има право на един личен куфар , каквото влезне вътре влезне, каквото не значи е излишно.
Извън куфарите нося само един плажен чадър зор за ман.
Иначе като видя препълнени багажници направо ми се драйфа. Отваряш и зпочват да изпадат торбички Била.
Иначе в класа си Супърб комби е най добрата сделка.
Дано да успея до края на производствения живот на Супърб 3 да се заимам с един "Скаут"
Подозирам ,че следващото поколение ще счупи тъпомера с цена.
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
igeorgiev82,
Няма как да убедиш,човек който е дал 85к за модел на 6 години,че артеона е по-добрата сделка в момента.
Нали ще развали съня после…
Човек вярва в това което иска.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Няма как да убедиш,човек който е дал 85к за модел на 6 години,че артеона е по-добрата сделка в момента.
Човек вярва в това което иска.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
odo, може, не споря - нямал съм Суби ... Снимай и колко "кляка" , колко ход остава на окачването.
- tihich
- Гараж: Superb Scout 2.0 TSI 280
Скаута кляка много…Даже бях шокиран колко тежък се усеща като го натоварих първия път.Sec8200 написа: 01.08.2021, 15:53:06 odo, може, не споря - нямал съм Суби ... Снимай и колко "кляка" , колко ход остава на окачването.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Мале, яко боб сте яли...яко резачки!
Колко клякъл...на тампони бре, с повече от 260 не се кара...
Модел бил на 6 години, а до вчера припада по премиум втора ръка и по-специално фейслифт, че бил излекуван от болестите на модела...яко метан изпуЩате днес...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Колко клякъл...на тампони бре, с повече от 260 не се кара...
Модел бил на 6 години, а до вчера припада по премиум втора ръка и по-специално фейслифт, че бил излекуван от болестите на модела...яко метан изпуЩате днес...
-
Sec8200
- Гараж: под наем
odo, евала така се прави показно и аргументация
Другото са лалания...
Другото са лалания...
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Замина веднага
Един приятел го купи

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Напълно подкрепям Явор относно размера на багажника и кутиите на покрива. За мен багажника също е много важен.YYakovliev написа: 01.08.2021, 11:11:46 понеже гледам, че има доста хора при които размера на багажника е страшно нисък приоритет, в което няма лошо. Смешното е когато същите тия хора се опитват да ме убедят, че за мен е също нисък приоритет.
Честно казано не виждам особени предимства на VW пред Skoda.
Преди пет години, когато баща ми поръчваше нова кола, се колебаеше между Passat 8 и Superb 3. Спря се на Passat, защото изскочиха със 17 % отстъпка при покупка от фирма и 3 месеца срок за доставка. Цената падна под тази на Superb (ЕТ не смъкнаха и лев от "промо" цената), а при него и срокът за доставка беше 6 месеца.
Иначе цената на неговата кола тогава беше 52000 лв. Преди два месеца същата конфигурация с отстъпката беше 62000 лв. Сега е още нагоре, както и при всички останали марки.
Проучвах преди да поръчам Октавията.
Всеки може да сравни и да направи избор според собствените си необходимости и виждания.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Ако визираш мен, да ти споделя точната сума, че гледам че си я вадиш от г... Закупил съм колата за точно 81 840 лв с ДДС, без да направя нито един компромис с екстрите, които искам. В какво вярвам и от какво имам нужда съм написал горе обосновано, ама ти освен да излалваш от време на време по някоя безсмилена фраза, друг принос отскоро тука нямаш. Сън да губя от кола дето не ми върши работа и струва над 11 000 лв над моята е равносилно на това да ме е яд, че не съм купил BMW 5 Competition.JorshTDI написа: 01.08.2021, 15:51:34 Няма как да убедиш,човек който е дал 85к за модел на 6 години,че артеона е по-добрата сделка в момента.
Относно 6 годишния модел, Тодор много добре го е написал горе. Първо беше 2-3 годишен примиум, друго не съществуваше. Ся изведнъж Аертона стана мана небесна, примиума се забрави. Аз да попитам всички, докато сме на тая тема - ако някой си земе Аертон, балък ли е, че не е взел 2-3 годишен примиум или е минал границата при гъзарите?
После се пя от същите хора, че фейслифт трябва да се купува само, другото е анатема. Изведнъж фейслифт-а стана 6 годишен модел - НЕ Е ОК вече, пак си балък че си го взел. Почнахте да се обърквате яко вече от глупости.
За последно ще напиша и спирам в тая тема, че сега като @odo си пусна снимка на колата и нещо трепва в мене, казвам си "егаси и изпъната пила, мега красива е." И това с 18-ки. Никакво съмнение няма в мене, че съм купил това, което ще ми върши работа и ме кефи не на 100 а на 1000% и което ще ми носи емоция всеки път като го погледна. Ти ако искаш да си вмениш нещо друго за собствения си душевен комфорт е ОК, действай.
P.S Ти пусна ли дръгела ти за продажба? Или още не е дошъл момента? Айде, че времето тече, @vossen те чака на 40, ама няма да чака цяла вечност...
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
JorshTDI
Пич,никой не го ебе за твоята кола. Защо реши,че визирам теб? Виждам,че всячески в почти всяка тема опитваш да покажеш,какъв истински шкода фен си,как чакаш расова бегачка,хората ти се възхищават,страхотен си.
Даже не се бях сетил за твоята поръчка. Имах предвид , че за типичния клиент на шкода, дал 85 палки, тва с артеона е болка.
Вместо да се заяждаш с мен,защо не вземеш да направиш един навес за колата пред блока,че зимите са тежки,ще имаш да чегърташ с ледарката?
Даже не се бях сетил за твоята поръчка. Имах предвид , че за типичния клиент на шкода, дал 85 палки, тва с артеона е болка.
Вместо да се заяждаш с мен,защо не вземеш да направиш един навес за колата пред блока,че зимите са тежки,ще имаш да чегърташ с ледарката?
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
А ти какво се опитваш да покажеш всячески във всяка тема, защото аз пък това не разбирам?
-
JorshTDI
YYakovliev,
Коментирам и сравнявам два автомобила,а ти говориш само за своят който още го няма,а има повече писано ,отколкото за всички форумни коли взети заедно.
И 80% от мненията са твои.
Трябваше да вземеш един еняк за 120к,тогава щеше да се докажеш на членовете на форума още повече.
Сега,като излезе суперб 4,ще трябва да поръчваш отново.
Коментирам и сравнявам два автомобила,а ти говориш само за своят който още го няма,а има повече писано ,отколкото за всички форумни коли взети заедно.
И 80% от мненията са твои.
Трябваше да вземеш един еняк за 120к,тогава щеше да се докажеш на членовете на форума още повече.
Сега,като излезе суперб 4,ще трябва да поръчваш отново.
- YYakovliev
А моя автомобил някакъв друг ли е или е точно такъв като заглавието на темата? Закупен преди има няма 3 месеца, наблъскан с екстри за горепосочената сума? Ти обаче продължаваш да говориш за някви 85к? Той може и 95к да дойде Супърба, както и Аертона да дойде на 120? Какво точно сравняваш?
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)