Големи Джанти за Карок(sportline)

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
karoq

Шкода Новак

Мнение от karoq »

Sec8200, Изображение 1.5 tsi. Колега другия път се обади :)
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

karoq, уникална е! Не мога да ти дам лайк (по някаква причина), но все едно имаш.

Аз бях с градския старец - ЯрисЪ и тъкмо си викам, късмет, че сега сме на пазар и късмет, че не сме със Шкодата [smilie=sarcastic.gif]

Гледам (зяпам с отворена уста) Карока, жена ми ме сръчка "недей така зяпа, ще те помислят за луд, не всички висят по форумите" [smilie=sarcastic.gif]

Карокът получи 6ци и от жена ми и от дъщеря ми. Браво.

Ако има срещи скоро ела да го покажеш. Ако те засека пак ще се обадя, вече знам, че си форумист ;)

Със здраве и много километри щастие!
tahumbata

Škoda Фен

Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик

Мнение от tahumbata »

Честито колега - сподели откъде я взе (явно не е баш нова щом е на 10к км) и с какви естри за каква цена.

Супер изглежда - 19-ките са идеални и който не е карал с 19-ки Карок той не знае, че първо вози достатчно меко, второ и много важно - колата е много по-стабилна особено в завои като караш със 160+ по Тракия (примерно [smilie=pleasantry.gif] ) и трето - оригиналните джанти са здрави и трябва да влезеш в кофти дупка, за да им стане нещо. Всичко е до скорост и шанс/малшанс.

Евентуално вземи втори комплект зимни 17-ки, в никакъв случай както аз направих 16-ки - малки са просто и автомобилът е нестабилен с тях.

Какви са гумите на тези 19-ки? Моите фабрични са Bridgestone Turanza 001 или нещо такова и съм страшно доволен. Континентал 850-ки за зимни на 16-ки джанти (225/60/R16) возят по-кофти и са по-нестабилни от Бриджстоуна на 17-ки.

Аз лично бих карал 19-ки или в най-лошия случай 18-ки летни и 18/17-ки зимни. 17-ки са минимумът за Карок просто.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Че то по-малки от 17 има ли въобще за модела?

Това първо, второ между 18ка за нормална кола и 18ка за СЮВ има голяма разлика, гумата на СЮВ-а при 18ка сигурно има по-голям балон от 16ка при обикновенна кола.
Бееееее.....
Аватар
blindbard

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
Обратна връзка:

Мнение от blindbard »

karoq, съветвам да забравиш за 19- те. Освен визия не печелиш нищо друго. Карок и без това не е най-комфортната кола, а ако пътуваш по по - лоши пътища, освен разочарованието от возията, може и да повредиш джанта или гума. Според мен максимума и то за перфектен път, са 18-ки.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
sdaskalov86

Škoda Фен

Гараж: VW PASSAT B9 2.0 TDI
Ex. Superb III, 2.0 TDI, 6DSG, ~180 HP, ~400 Nm, ReceChip
Обратна връзка:

Мнение от sdaskalov86 »

Качвай се на 19-ка и въобще не го мисли. Освен визия, ще получиш и доста по-стабилна кола, която ще те кефи да влизаш в завои по-бързо! Аз съм с 18-ки на Супърб и поведението е коренно различно от 16-ка. А и 19-та на СУВ ще е пак по-висока от 18-на на лека кола. Ниската гума има и друго решение - купуваш един размера по-шорока гума и печелиш няколко мм височина.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”