Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
igeorgiev82, ако можеш да преглътнеш угорчението, то каквото станало - станало...играй го "то хубаво ама какво печелим ние евреите от тая работа" и виж какво ще предложат.
...Пък ти ще напишеш някоя блага дума в интернет пространството и всички са доволни.
Мен приспадане на инсталационна такса от Рево стейдж 1 ми се струва честна компенсация
Уфффф,от вчера нещо,никой май не ме разбира какво и защо го написах!Не искам компенсация,не искам нищо!Парите са дадени!Разочарованието е факт!Аз съм си оправил проблема!От там нататък,всички да са живи и здрави и кой от къде е .Толкоз.
Sec8200 написа: 13.05.2021, 13:18:11
Мен приспадане на инсталационна такса от Рево стейдж 1 ми се струва честна компенсация
Ква инсталационна такса бре?Ти тоа софт кат го платиш на 1500лв за кво ги даваш тия пари?Да си го имаш на флашка може би
Доколкото помня или @BlackPearl, или @ЦецоNOL,
Бяха казвали,че в сумата на софта няма включено ддс но има включена инсталационна такса,със правене на логове?
Баце
В Европа под 200€ за инсталация почти не взимат.
Че и нагоре.
Да не си мислите, че от 1500€ дилъра взима Нещо колосално?
Затова се въведоха тия такси, щото печалбата зависи от броя коли/софтуери направени на годишна база.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣