Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Колеги, как са Ви климатичните радиатори?
Моя го загледах одеве... То долната част е станала почти слята... Дали тормози компресора това му състояние или е нещо нормално и да си карам така?
@makaveli, сменяй радиатора. Не е сложно или много скъпо. Баси къв е помлян.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Най-големия проблем според мен е че въдух не минава към водния радиатор. И смяната не е чак толкова елементарна, в Германия за това искат 1000 евро. Навремето когато си взех моята октавия исках да си го сменя веднага, но в сервиза веднага ме отказаха с цената.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
От известно време имам съмнения, че преден ляв амортисьор ми е изпуснал, защото е доста по омазан от десният. След като @igeorgiev82, спомена, за неговите съмнения и се разви дискусия се обадих до ЕТ да ги попитам, каква в процедурата. Казаха ми да отида на стенд, защото те нямали и после при тях.
Някой ползвали ли е на Дунев или друго предложение?
odo написа: 13.05.2021, 14:28:47
Казаха ми да отида на стенд, защото те нямали и после при тях.
Тва е много странно.Как ЕТ ще уважат смяна по препоръка на друг сервиз или стенд.Милене,прочети си гаранционните условия,защото ми се върти в главата,че адаптивните амортесьори не влизат в тази пълна 5г.гаранция.Поне така ми спомена дилъра,когато се чудих моята с такива ли да я поръчвам.
Ванка това каза приемчика. Отивам на стенд, защото амортисьорите на Шкода били "така" и ако покаже, че са сдали багажа отивам в ЕТ. Като там си ги оценяват по някаква тяхна си методика.
Да питам майсторите, как се сваля фолио и после как се почиства боята? Става въпрос за черното ми фолио на тавана, за втори път поставено от Боби и пак издържа 2 г. Леко е разлепено от ръбовете, но по-големият проблем е, че по средата на покрива вече има оформено голямо матово петно, около 25% от цялата площ.
Имам пистолет за топъл въздух. По ме притеснява почистването на боята след свалянето.