Колега, ако става въпрос за медицина, което ми е в специалността, щях да знам какво е и да си кажа, но не съм авто-спец, а авто лайк, който не разбира от коли и за това ходи там, където разбират. Нужно ли е всичко да разбираме от коли или да ви питам какво взимате за брадикардия, щото се очаква да знаете от обща култураskodko написа: 05.05.2021, 13:27:46 Ако не е оплакал как да му го ремонтират?
Същата работа като на @bega4kata, преди половин година правено обслужване, ама сервиза виновен
Шкода Йети съвет
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
asenbesni
Шкода Йети съвет
Skoda Yeti 1.8T
-
tahumbata
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
Шкода Йети съвет
Това звучи като пълен абсурд и е направо плашещо. Отиваш с рапатрака където са ти сменили свещите с фактурата и им казваш да си оправят кашите ако не следващия път в съда с адвоката ти.
-
asenbesni
Шкода Йети съвет
За съжаление отказват да поемат каквато и да е отговорност. Затова сега ще си наема втори сервиз да направи независима оценка на щетите и ако те установят друго - ще се отнеса към адвокат. Казват, че трябва да се прави глава, клапана е дялан като с длето и те твърдят, че така изглежда прегорял клапан. Отговорността им се простира до това да ми заменят едната свещ, която е направила белите и това е, което ще поемат.
Skoda Yeti 1.8T
-
asenbesni
Шкода Йети съвет
Тук е и момента да помоля за съвет по-вещите колеги: към какъв сервиз /за София става въпрос/ бихте ми препоръчали да се обърна за да поеме лекуването счупен двигател. Без да трябва да продавам бъбрек...
Skoda Yeti 1.8T
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Шкода Йети съвет
asenbesni, пуснах ти едно ЛС