Историята на един "препекан" Superb III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Ама кой е казал нещо срещу сервиза
? Ние само лаламе, какво евентуално трябва да стане? Ясно е че ги защитаваш, ама няма нужда, защото никой или поне а не ги нападам. Толкова пъти са хвалени тук, не виждам проблем.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Да не се отплесваме от темата.
Очакваме @YYakovliev, да даде информация след срещата с @skodko.
Очакваме @YYakovliev, да даде информация след срещата с @skodko.

- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Имам подозрения, че Явор и Тодор са дали газ към Трендафилофф и са замааали празнично? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
В обратната посока давахме газ
. Тъкмо си тръгна Явор, естествено колата реши че няма да прави проблем докато я гледаме. Мерихме на 4-та и 5-та от 1500 до над 4000 оборота. Колата си следва зададеното налягане без проблем, прави пик на 2900 hpa и си пада на 2800. Явор каза, че колата му е набивала грешката като е катерил и е била на ниски предавки. Мерихме и с vcds, и с обд11, дебитомера ми дава зададена стойност 250 mg/stroke, но не пише стойност на празен ход ли е, или максимална, която трябва да достигне. С одис ми ги дава по друг начин. Реалната стойност в движение не минава 164 g/s при пълен товар. Около 10 ръна направихме няколко от които на 5-та по нагорнище и колата не се освятка.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Сетихте ли се да погледнете температурата в интейка?
Накрая ще се окаже някой лайнян филтър дет не пропуска кат хората
Накрая ще се окаже някой лайнян филтър дет не пропуска кат хората
- skodko
- Обратна връзка:
Гледахме, при пълен товар отива над 200 градуса преди кулера и не повече от 50 след.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Така беше и стария ми С2 преди да сменя ЕГР-а.
При Еуратек не набиваше грешка,а като си тръгвах светваше.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
При Еуратек не набиваше грешка,а като си тръгвах светваше.
- skodko
- Обратна връзка:
Това ми е едно от съмненията, че тапи изп. Система и не можа да надуе турбото понякога.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Ама егр-а, нищо не може да затапи...на мен затова ми е чудно ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Благодаря на Тошко за отделеното време. Видяхме се, покарахме, логвахме, полафихме - направих си хубаво пътуване. Останалото той го е написал.
Колата от последното одрискване преди няколко дена си върви. Аз грам не я натискам де, освен днес, в опитите ни да обади, ма тя не ще.
От тук нататък спирам да го мисля и си карам до след празниците, когато я оставям да я гледат отново.
Колата от последното одрискване преди няколко дена си върви. Аз грам не я натискам де, освен днес, в опитите ни да обади, ма тя не ще.
От тук нататък спирам да го мисля и си карам до след празниците, когато я оставям да я гледат отново.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
@YYakovliev, ей ,ще я оправиш колата. Другите какво са се ошашкали, па и теб те вкарват във филми...
И аз съм сервизен инженер, и аз съм си блъскал главата с проблеми "нерешими", но съм се убедил, че няма машина, която да не може да се ремонтира. Ти и семейството да сте здрави, па колата ще се оправи. Убеден съм.
И аз съм сервизен инженер, и аз съм си блъскал главата с проблеми "нерешими", но съм се убедил, че няма машина, която да не може да се ремонтира. Ти и семейството да сте здрави, па колата ще се оправи. Убеден съм.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
@YYakovliev, кола усеща, че я харесваш и се прави на загадъчна, иначе чувствата ще изстинат бързо ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Относно майстори и сервизи не ми се влиза в дискусия, но аз лично от Цецо и Д-Брос досега лошо не съм видял като отношение, свършена работа, отстъпки и ангажираност. Затова мисля е редно, да я оставя там, за да си довършат започнатото. Такива са моите разбирания и така ще постъпя. Не очаквам от никой майстор или сервиз да е винаги на 100% прав. Така бих постъпил и с всеки един от хората от форума, с които правим бизнес под някаква форма.
Та нека наистина приключим дискусията по тоя въпрос конкретно. Иначе благодаря за препоръките, знам че на другите места където предложихте, също ще свършат работа, ще го имам в предвид.

Та нека наистина приключим дискусията по тоя въпрос конкретно. Иначе благодаря за препоръките, знам че на другите места където предложихте, също ще свършат работа, ще го имам в предвид.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
За мен няма нищо по-добро от това, да си съчетая почивката с възможно НАЙ-кадърното обслужване на колата ми и то точно тогава, когато кола не ми трябва. Единственият проблем е дали Сами може да ме включи в напрегнатия си график.YYakovliev написа: 03.05.2021, 10:31:01 bega4kata написа: ↑02.05.2021, 18:40:02
Абе нищо и няма на колата.ще върви още много.ще се реши проблема и толкова.
Тия дни мислех да ти се обаждам и да идвам. Единственото, което ме спира да го направя и да пристигна е много трудната логистика да идвам до Варна и да оставам. Невъзможно ми е това.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Така е , Рашо, евала за което.Rangel написа: 03.05.2021, 11:57:50 Абсолютно всяка грешка допусната от мен/нас във фирмата - си е за наша сметка. Тока е редно!
Имам един клиент, вече редовен.
Поиска АТЕ неща и му бях изпратил вместо задни накладки, задни дискове, че и нарязани, омазах се, щото бяха на оферта на цената на обикновени.
Съответно оше на другият ден като се чухме какво е станало - веднага му изпратих накладките за моя сметка без да плаща нищо, но е Човек и оттогава е поръчвал около 7-8 пъти.
Който не работи с клиенти, той не греши, въпросът за мен е в отношението, а аз лично по-разбран и коректен от Цецо в частта - Рекламация/Объркано нещо не познавам.
Не съм писал досега, защото се познаваме от 15г почти и има по-специално отношение към мен, но повече от 10 човека вече ходят при него заради мен, защото като ги пращам аз цените са други и могат да кажат за какво иде реч.
Та
Оня ден говорихме с тоя Мега Ултра Тетра Хипер Гига Препекан Бавняр Явор @YYakovliev,
Да му звънне , да си огледат и оправят.
Ако иска и ще му върнат ОЕМ софта да се изолира и той като фактор.
Иначе с три четири думи - ебем ти и дизелите

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣