От вчера съм собственик на един звяр, 3.6 FSI 191kW , комби 2011г. Като цяло съм фен на суперб 2 от как съществува и се радвам, че успях да си навия на масрафа, та да си купя конкретния модел.
Просто ми писна от дизели. Егр-и, дпф-и, сажди, дюзи, турбини, лайна с извинение... Купувал съм ги нови, рециклирал съм ги, взимал съм втора употреба, писна ми! Истината е, че нафтата в БГ е най- долно качество, ще видим за бензина.
Така, за колата, хаха, днес съм и навил 150 км. и няма да заспя скоро
Автомата превключва добре, без шумове и лашкания. Дсг е обслужвано на 60х км.
Но ми се струва малко по-рязко или по-скоро, не много плавно. Баща ми има туарег с 8дсг и потегля доста по- плавно дори и при повече газ, НО, къде е 8DSG, къде е първо поколение 6DSG...
АутоХолд-а не бачка нещо...дали е от накладки или друго, нз. Натискам спирачката, включвам от D на N, пускам спирачката, светва зеления аутохолд, обаче колата тръгва...
Колата я видях само на снимка, мой човек в Шв-я ходи да я огледа и тества и без много размисъл, парите, автовоза и айде.... Колата е от собственик на 209к км. с пълна сервизна история. Последно е сменяно масло на 197к км. двигателно масло + ф. и на кутията. Аз от своя страна смятам да си сменя веригата(в сервиз) скоро скоро и задължително всички масълца и филтърчета по халдексчета и прочие(сам). Ще съм адски благодарен, ако има усложливи люде, с информация относно марки, модели, номера, снимков материал, ако щеш
Предварително благодаря!
щом си взел това което искаш, сега остава кефа да е на макс