Мисля да се хвана сам и потърсих някакво видео да видя как става, но не намерих нищо. Някой сеща ли се къде мога да намеря информация по въпроса?

Звучи ми като да не трябва да ходиш повече в този сервиз. Надявам се, че са ти оправили проблема, но като гледам как са си оставили ръцете по маншона...digi написа: 22.04.2021, 14:38:27 Ходих в сервиз и ми оправиха кабелите и сега остава да се смени маншона
Това пробвано ли е? Че аз го гледах, гледах... и ми се стори, че няма да мине?dimibo написа: 22.04.2021, 14:41:43 Няма нужда да се сваля кората.
Откачаш от буксата и промушваш кабела с буксата през маншона и готово, все пак е гумен и подлежи на малко разширение.
и 1 шепа лубрикант?
Маншонът е бил сцепен преди и някой го е залепил с каноколит според майстора, при когото ходих. Наистина маншонът не изглеждаше идеално като купихме колата, но не му обърнах много внимание. И тези дни си показа, че е ебил за смяна.zloQQ написа: 22.04.2021, 15:56:42 А първата снимка... В сервиза ли така ти срязаха маншона, за да оправят кабелите?
Ами последния месец беше дъждовен и след като маншонът е бил сцепен от преди очевидно е влизала вода. От друга страна изолацията на кабелите е започнала да се напуква - така ми каза майсторът - и водата довела до корозия където е успяла да влезе. Така си мисля.Цецо75 написа: 23.04.2021, 14:04:03 digi, Напиши как се развила ситуацията, че и аз трябва да го сменям, ама ме мързи...
Днес си взех маншона от ЕТ