Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
BlackPearl написа: 31.03.2021, 13:12:10
Нормално е примерно за тестова да е имала гориво или да е била пълна.
Да, така е. Обаче - когато ходихме да я караме - имаше гориво - не повече от 1/3 от резервоара. На деня казахме : Започвайте с документите - ще вземем колата. Можеше да не пълнят резервоара - аз вече си бях казал, че купуваме колата. Както и за накладките - гледах ги когато я оглеждахме колата - бяха да речем на 1/2. Също за обслужването - не са светели лампи - не е имало предупреждения с информация за предстоящо обслужване. Факт - тези неща бяха направени и изрично питах какво дължа за тях - и отговора беше - НИЩО. В книжката е описана смяната на маслото и филтрите - като няма нито 30к км (както е по предписание) - нито е минала година от предната смяна.
Иначе защо дизел - ами това имаха А и честно казано не съжалявам никак - колата е толкова тиха и обезшумена, чак не ми се вярва.
Благодаря на всички за пожеланията
didoya написа: 31.03.2021, 09:59:40
По-добре не се качвай да караш Талисман, там нещата са още по-по:)
Шкода ако не са двулитровите им турбо-бензини в комбинация с 4х4 въобще не бих ги погледнал аз.
Аз карам Шкода само заради тъпата политика на Франсетата да не вкарват в БГ Талисман комби с 1.8 на 225 коня...
Въпреки, че постафактум и аз свикнах на динамиката и са - очакваното - искам още....
И разбира се, честито на @SimichOil за придобивката
p.s.
Че в Рено са по-отзивчиви от колкото в Шкода - мисля няма защо да се спори. Ама и ти рече, че дилъра ти е личен приятел. Може би е побутнал каквото може от него
Рената при високите скорости издишат от към шум. Още си спомням на един меган, как му изпускаха ел.стъклата на задните врати. През 100-200км все ги прибирах нагоре че шумеше
За парите си, правят хубави коли. Ако и понавървяха, ехе ... ама пълно щастие няма
Someone's opinion of you does not have to become your reality
@SimichOil, честита придобивка! Със здраве да я карате!
Абе гледам ги тия Талисмани, че от толкова хвалби и никакви негативи за Рено ми стана интересно. Новият модел след 2020 (https://www.auto-data.net/bg/renault-ta ... ation-7579) нямат модел над 200 к.с.? Да не говорим че най-силния бензинов двигател е 1.3 160 коня???