Рено

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
kograman

ŠKODA MASTER

Рено

Мнение от kograman »

Честито. Рено след 2015-2016 дръпнаха нагоре с качеството на интериора и двигателите.

п.с
Градска кола, пък дизел?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Рено

Мнение от bega4kata »

Честито,Рено са много хубави автомообили. Със здраве да си я ползвате.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Рено

Мнение от donci »

Честито и от мен! Със здраве да й въртите безаварийни километри. И аз "търкалях" 11 години един Меган - много доволен!
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Рено

Мнение от didoya »

SimichOil написа: 31.03.2021, 08:40:05 Откъм комфорт - е тази кола е по-тиха от Супърб-а ни, как е обезшумена нямам идея но има огромна разлика. Возия - уникална - вози стегнато и много меко без да се олюлява в завоите
Именно. Брат ми има Меган Седан и още като взех Супърба (взехме ги по едно и също време) се шокирах от този факт, след като покарах неговата. По-добре не се качвай да караш Талисман, там нещата са още по-по:)

Шкода ако не са двулитровите им турбо-бензини в комбинация с 4х4 въобще не бих ги погледнал аз. Но съм си фен на техниката и динамиката, а това надделя, и все още надделява при мен [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bobo80

Škoda Фен²

Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI

Рено

Мнение от bobo80 »

Честита придобивка.
При фейса на Меган мултимедията е оправена.
Имат и дигитално табло,което е супер като графика.
Мегана е супер кола. Особено новите им бензини в комбинация с адекватна автоматична кутия са ток и жица.
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Рено

Мнение от Alvin_iv »

Честита придобивка!
При този глад за клиенти и унифициране на технологии, индивидуалният подход и персонално отношение на търговците към клиента са от първостепенно значение за продажбите! Аз също много се колебах между Каптюр и Камик, но човек трябва да прави избор и не може да има всичко. Каптюра много ме грабна с повечето екстри и по-ниска цена, но в крайна сметка залоших на вътрешното пространство. Та и според мен при Рено има осезаем напредък и като качество и от към обслужване!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Рено

Мнение от BlackPearl »

@SimichOil,
Честита придобивка. Да си се радвате и много безпроблемни километри да и навъртите.
Относно дилърите, малко се бъркаш.
Това си е въпрос на политика и отношение.
Шкода като цяло се продават сами. И да купиш и да не купиш, не ги еня особено като цяло. Докато при Рено като цяло е друго, поне по лични наблюдения.
Разправял съм, преди да взема Шкодата, гледах Купра, а точно преди да продам Фабията гледах Меган РС.
Хората от Варна 3-4 пъти ми се обаждаха, изпълниха на 90% всички мои изисквания (като "претенциозен" клиент) и дойдоха до Добрич с Меган РС да направя тест-драйв.
При Шкода, наиш кога ще се случи да ти изпратят кола до дилърството каквато искаш и да можеш да я тестваш, ако трябва и цял ден. [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
kograman

ŠKODA MASTER

Рено

Мнение от kograman »

Ако имат повече от 2гр акъл, няма да действат така. По пътя надолу, ще срещнеш пак същите хора когато си катерил нагоре ...
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
Simov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.

Рено

Мнение от Simov »

Честито за придобивката! Доста хора се ориентират към Рено, явно има защо. Преди да взема Октавията, и аз оглеждах Меганите, но втора ръка.
kograman написа: 31.03.2021, 10:44:32 По пътя надолу, ще срещнеш пак същите хора когато си катерил нагоре ...
Тази приказка много ми хареса! [smilie=thank_you2.gif]
Последно промяна от Simov на 31.03.2021, 11:43:32, променено общо 1 път.
Изображение
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Рено

Мнение от Sec8200 »

@SimichOil, честита колица. Супер е. Със здраве да се кара.

В крайна сметка е важно кой как се е отнесъл към теб и как си се почувствал давайки си парите - обгрижен или като дойна крава.
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Рено

Мнение от deniz8912 »

@SimichOil, е това е отношение и внимание към клиента. Аз като взех Йетито от Еуратек Надежда ми я дадоха само измита [smilie=sarcastic.gif] . Гумите бяха почти до ограничителя, резервоара беше на пълен минимум, обслужване лии няма такова нещо. Браво на Рено!!! Адмирации!

П.П. Честито за новата придобивка!
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Рено

Мнение от nmnikolov »

И аз като взех моята чисто нова резервоара показваше гориво за 5км. [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Рено

Мнение от stanley »

При новите автомобили си е политика да са с гориво на резерва, все пак не се знае колко време ще стои на някой паркинг и т.н, не е безопасно да стои с пълен резервоар цяло лято и да я пече слънцето. Виж, като дойде момента за издаване, че може да се напълни гориво е друг въпрос.

Два пъти съм вадил кола от магазина и двата пъти веднага след дилъра ходих да зареждам. При покупка на употребяван автомобил вероятно всички глезотии с обслужване, измиване, изпиране и зареждане са били включени в цената, но това не се казва на клиента, за да се постигне точно това усещане за важен клиент, което е похвално, че го правят. А Рено хич не са в дъното на класацията по продажби за да се стараят толкова, просто фирмена политика.
Мой колега купи нов X-trail от представителството в София и също сподели, че е мега доволен от обслужването и комуникацията с продавача. Мисля че дори му изкупиха старата кола и тогава взе новата, но всичко се случи много бързо и без да те занимават излишно с ходене напред -назад.

Същата надменност получих и в Порше когато ходих за оферта за обслужване на ДСГ. Първо ми казаха някаква космическа цена - така на око, без дори да погледнат в монитора пред тях (цената беше двойна на това което всъшност струвама услугата), а след като поисках оферта на хартия за да видя кое колко струва и да се ориентирам, какво всъщност ще получа за тези пари ми казаха, че офертите им се плащат по 1лв на ред и да си преценя дали наистина искам да ми разпечатват нещо. Просто потрес, явно не им бях интересен с моя 9 годишен Пасат. Е 5 мин по-късна бях в Трансексперт и за 2 мин. се разбрахме с Евгени.
Според мен е въпрос и на възпитание и още нещо - в София са презадоволени и продажбите сами се случват. Кеф ти корпоративни клиенти, кеф ти кифли, кеф ти пенсионери - рентиери - милионери. Идва плаща и не пита. А в по малките градове не е точно така или поне не в такъв мащаб.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Рено

Мнение от BlackPearl »

Колеги, бъркате се за горивото.
Колата на Венелин НЕ Е НОВА. Нормално е примерно за тестова да е имала гориво или да е била пълна.
Нова кола аз лично до сега не съм видял каквато и да е марка да идва с гориво повече от 1/3 максимум.
Реално, операциите които е правил дилъра са били - обслужване на тестови автомобил и после е последвала продажбата.
Разбира се, евала на дилъра за вниманието, обслужване и всичко, но реално- самият дилър си взема % от продажбата на автомобила, а обслужванията и другите разходи са за сметка на "централата", защото реално са направени когато колата е била собственост и тестова на Рено или каквото е там.
Отново се повтарям, че Рено имат отношение и си натискат нещата, за да стане продажбата към клиента, както и други марки. Докато при Шкода е малко по-различно положението. [smilie=sarcastic.gif]
Малко се изкриви темата за отстъпки и тем подобни, защото:
Все едно да идеш в Порше да искаш Турбо С или ГТ2/3 и да кажеш: Ама тез не ми правят повече от 2-3-5%, а в БМВ ми дадоха 10%.
Изображение
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Рено

Мнение от Audirulzz »

Честита.Хубава е много
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”