Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
DoH_KuXoT написа: 12.02.2021, 12:31:24
махагона остава ли ?
Гледам да се абстрахирам от наличието му и не ми пречи (много). Интересното е, че имам официалното предложение от Еуратек при закупуването и там дори се води екстра . Какви са възможните добри решения, ако реша да го разкарам/скрия?
Благодаря на всички за пожеланията, за съжаление колата стои 8-9 дни в гаража, тъй като сме в семейна карантина. Ще споделям впечатления, като я юрна пак.
Колеги, понеже съм висок и строен, но с къси крака , бих искал да знам дали има вариант шофьорската седалка да се дърпа назад, когато гася колата и респективно да се връща в позицията ми, когато паля. Електрическа с памет е. Позицията, в която шофирам, ми е неудобна за влизане. Виждал съм го май при Суперб 3.
До @Zhelyazkov89 - Съмнява ме да може. Опцията "Easy Entry" само настройва шофьорската седалка и евентуално страничните огледала според ключа. Тоест ако двама Човека Шофират Автомобила с два различни ключа, Автомобила разпознава ключа и прави съответните на него настройки. Но за един и същ ключ, да мърда седалката, май не може или никъде не съм го прочел а уж чета
До @Zhelyazkov89 - Благодарение на жокера от @Германеца , намерих, че тази екстра става и при "Superb 2": Натисни Точно Тук Нека @bega4kata каже дали може да ТИ я активира?
tuningmania написа: 13.02.2021, 19:41:32
До @Zhelyazkov89 - Благодарение на жокера от @Германеца , намерих, че тази екстра става и при "Superb 2": Натисни Точно Тук Нека @bega4kata каже дали може да ТИ я активира?
Много полезно инфо .Ще мога. 36;10;60;1
Честито за колата,страхотна е.Със здраве да си я караш.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ