VRPerformance - Чип тунинг и ДПФ Премахване в Русе

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

HerpaMoTeH написа: 08.02.2021, 15:38:43 20+ години съм живял във Варна, поне 10-тина пъти съм ходил в Русе по работа. Не съм виждал разлика в средната възраст на автмобилите в двата града. От 6 години живея в София, всеки път като се прибера във Варна и ми прави впечатление, че колите във Варна са средно с 10 години по-стари от тези в София.
За сведение миналата година се прибирах. В София повечето коли са произведени 2004-2008 година, във Варна 1994-1998
Уж сави нови колите пък се оплаквате от мръсния въздух от тях. Немога да го разбера.

Аз на сфетофар и даже когато съм в колона предпочитам да спра притока на въздух от вън. И нови и стари коли когато са пред мен си замирисва в купето.
optimax

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън

Мнение от optimax »

Никой не защитавам а просто ще попитам колегите с стейджовете дали отговарят на нормите вече?И дали плащат данък на новата мощност или на старата?
HerpaMoTeH

Škoda Фен²

Гараж: VW Touran 1.5TSI

Мнение от HerpaMoTeH »

Архимандрит Дионисий написа: 08.02.2021, 15:44:27 Аз на сфетофар и даже когато съм в колона предпочитам да спра притока на въздух от вън. И нови и стари коли когато са пред мен си замирисва в купето.
Пробвай да си спреш притока на външен въздух като пешеходец и сподели дали се получава :D Не се преместих от Варна в София, за да вися в колата по няколко часа на ден, а за да имам истински градски транспорт и да пътувам само 15 минути до центъра в час пик :)
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

@hilldegarn, не че ми дреме за минуса, ама с каква идея ми го наби :)? Гледам нямаш мнение по темата или поне след моя пост? Тука трябва малко да се засили модераторският контрол, на всяка тема е*аваме мамата.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

HerpaMoTeH написа: 08.02.2021, 15:49:50 Пробвай да си спреш притока на външен въздух като пешеходец и сподели дали се получава Не се преместих от Варна в София, за да вися в колата по няколко часа на ден, а за да имам истински градски транспорт и да пътувам само 15 минути до центъра в час пик
За пешеходците си прав, затова в развитите страни и предполагам София където се карат по-нови коли. Те имат старт/стоп система и некъдят по крастовищата. Надявам се неси от тезо дето още като влязат в колата и я изключват. Аз пък противно на теб си останах във Варна, защото в час пик слизам до центъра за 5 мин.
HerpaMoTeH

Škoda Фен²

Мнение от HerpaMoTeH »

Архимандрит Дионисий написа: 08.02.2021, 15:59:18 защото в час пик слизам до центъра за 5 мин.
Преместих се най-вече заради развитието в София, Start/stop изключвам за малко само ако ще спирам на кръстовище където ще трябва бързо да потегля.

Предполагам, че живееш страшно близо до центъра щом слизаш за 5 минути, но не виждам как ще слезеш до центъра за под 30 минути нормално каране, ако тръгнеш от Владиславово :D
Аватар
VRPerformance

Шкода Новак

Гараж: Audi S3
Обратна връзка:

Мнение от VRPerformance »

все още чакаме фактурите за новия ДПФ които сте закупили :)
Аватар
SimonSez

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia RS 245
Обратна връзка:

Мнение от SimonSez »

redalex написа: 08.02.2021, 14:39:08 Май не съм чул да се оправдава наркоразпространението с този мотив
само по горните етажи [smilie=sarcastic.gif]
" Burn rubber not your soul "
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

HerpaMoTeH написа: 08.02.2021, 15:27:31 Виждам, че си от Русе, където се карат основно изтърбушени коли.
[smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif] Скоро не се бях смял така...

Пак да кажа - не съм ЗА тази дейност описана в обявата от VRPerformance. Но когато един го прави - всички настръхвате, а когато друг го прави - тогава може.
HerpaMoTeH

Škoda Фен²

Мнение от HerpaMoTeH »

VRPerformance написа: 08.02.2021, 16:16:09 все още чакаме фактурите за новия ДПФ които сте закупили
Бъдете различни, дайте положителен пример! Изненадайте ни! Монтирайте DPF на някоя кола, която няма :D
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Йей, темата гърми като гледам.
Бях тръгнал да пиша, отказах се......
П.С: До сега съм нямал проблем с нормите!
И си кешам данък, колкото е определен според колата.
Да не изместваме темата. че нещо което закона го позволява: едни ще са балъци, а други ще са тарикати.
Аз лично НЕ познавам човек, който да си го причини- да има кола 200 коня, да я е направил 400 и да ходи да се занимава с бумащини, нашите институции и въобще администрация, да може си кеша данък на 400коня. [smilie=sarcastic.gif]
Дайте, да не влизаме във фантасмагориите.
П.С: Аз форума / СДРУЖЕНИЕТО като тръгвах да регистрирам ми казваха адвокатите и хората от регистъра:
Шшшш, ей, ти луд ли си е? Заради един членски внос , да си бил прозрачен и да бил видим- ший им парите като ти дават, няма нужда да даваш пари на държавата!
(за какво говорим после)

Колегата НЕ го познавам, НЕ съм ходил при него и НЯМАМ впечатление/я от работата му.
Изключвам и факта, как е формулирано първото мнение и може би (то не може би) , а там му е грешна насоката спрямо потребителите на форума.
Това което знам: Още като си купих Фабията 2005г., беше един от първите ( с още няколко други в БГ) в тази сфера.
Лично от мен- ЕВАЛА, че се развива, най-вече инвестира и е направил хубав сервиз,помещение с дино и тн.
Защото, да не се лъжем: Всеки 3ти вече е мапер по квартални гаражчета или пред блока, документите са мираж и икономиката е ТЪМНО ЧЕРНА, а не сива или черна.
Лично за мен, темата е спорна и има две страни.
Като бях на 22 с Фабията си я боцах и тн....припушва си, за да има вървеж.
Сега съм на 37 и като чуя права тръба или видя къдилка- само смях ме набива и съжаление. И разбира се лек гняв, че е гадно пушещ варел, а момчетата (главно по-млади състезатели) си мислят, че карат ракети!
(оня ден в мъглата, някъв умрял Леон пред мен настъпва- сажди яко, джамът ми стана черен)

Да не ставаме обаче и ЕКО активисти. Не сме от Зелените и тн.
Темата е необятна, като се почне от старите печки и като цяло стария автопарк.
Моят бус е винаги гледан и не е пестено, има си FAP на 60% живот, ама с ГАДНА нафта (партида) ( само ШЕЛ и зимата V-power), на място мирише....да си еве майката.

Това за ДПФ и ад блу да кажем трябва да стане политика, ние няма да оправим БГ с мрънкането си. Не сме Германия все още!
Щом има вратичка или е позволено от държавата и ненаказуемо, хубаво или лошо- това е положението!
Моето мнение е: Ами.....аз ще се замисля, ако ми се задръсти ФАП и трябва да купувам нов за 4к!
И ще кажа защо.
Имам база, имам осигуровки и всичко друго. Всяка година държавата ме дупи с изисквания и все има : пари за това, пари за онова. Инвестирай в това, в онова. Отделно, същата тази държава не упражнява никакъв контрол над пазара, където е все още над 50% сива икономика и излиза така, че някой с квартално гаражче без документи прави повече ЧИСТА печалба от мен..... И най-накрая излиза така, че АЗ трябва да мисля ПАК и ЗА НЕГО И ЗАРАДИ НЕГО!
Защото в крайна сметка аз съм останал с впечатление, че всеки колега тук си прави много добре сметката и не харчи през пръсти.
За това и масово хората предпочитат да дадат 400лв (примерно), вместо 4000лв.
Дайте да не се лъжем все пак и да говорим открито!

Икономиката е така: Има търсене за дадена услуга и продукт, има и предлагане. Хубава или лоша, това е!
Прав е бил Самун като е казал на Сашко. В днешните "вълчи времена", ако ти не му го направиш, ще му го направи друг.
Защото, аз 20г. бачкам уж честно и почтено, другите бачкат "сиво и с пари под масата" ( а в БГ- коректност за повечето фирми е .....0.10лв. надолу в цената) , аз вечер си лягам вкъщи и си казвам:
Това е моята визия и си водя честен и почтен живот, а "оня" се плацика на Занзибар и си вика- живот на далавера му е майката!
Въпрос на личен избор! Всеки сам си преценява! [smilie=sarcastic.gif] Накрая, пак да съм честен (за пуста слава никаква), ще си дам 4к. за нов FAP, а оня с кварталния гараж ще даде 400 и ще си пее и свирка.
Това е в ред на мисли, че ако "авторът на темата" не го свърши, клиентът(така или иначе е решен на тази стъпка), или ще отиде при конкуренцията, или ще отиде в кварталния гараж при "пишман" майстора и ще си го направи даже и за половин цена (щото оня няма нищо и се самоосигурява даже),щото на он/клиент не му требе документ, къде да си го вре ! [smilie=music.gif]
Изображение
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Между другото аз също съм получил добри отзиви за въпросният сервиз от познати в Русе. Може би грешката беше, че акцентираха на изтърбушването в поста, а не на софтуерния тунинг и дино стенда, и чак някъде накрая да добавят и изтърбушването и затапването.
Грешен маркетинг към нашия форум и правилен за други форуми. Fast and simple [smilie=pleasantry.gif]
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

JORDITO написа: 08.02.2021, 17:10:22 Грешен маркетинг
И аз мисля същото и го написах [smilie=pardon.gif]
Нямат вид на сервиз с основна дейност "войни в скрапа", ама така написано... те, видя се колко им е читав PR специалиста. А съм почти убеден, че всеки уважаващ себе си сервиз, ако не извършва подобна услуга, то със сигурност ще те упъти, къде да идеш да ти го свършат.
Иначе за данъка и ремапа.... ми аз за това го направих бе, за да прее'а държавата [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

За мен е неприемливо на ПЪРВА СТРАНИЦА на фирмата да пише - ние ви помагаме да нарушавате закона. Така поднесено излиза, че това е основната дейност на фирмата и мен лично ме отказва да я ползвам, ако и да са най-печените на света в останалата част от бизнеса си.

Друг е въпроса, че ще откаже 5 такива като мен, а ще им заведе 50 други... Щом ги кефи тоя бизнес модел и нямат проблем със закона ... какво пък. Но аз си запазвам правото да попържам ;)
Последно промяна от Цецо75 на 08.02.2021, 18:46:50, променено общо 1 път.
Бееееее.....
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Ще ми казват те, колко коня да ми е колата...пък и на тази основа да ме цакат с още данък!
Аз пък, сам да ида да си го сложа(призная)...ей сега... [smilie=sarcastic.gif]
Еко шитни, али-бали, да има нещо....да се клати животното(гражданина)!
Утре ще дойдат у вас, ще ви кажат колко и кога да си е.ете жените, както и по-малко да пърдите, че озона, нали ЕКО....ама нищо де, може би пак ще сте съгласни [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”