Ииииии се започва..........Parisatis написа: 07.02.2021, 16:23:36 необходимост, а не някаква екстра. Всеки има право да си закупи автомобил според възможностите си.
![popcorn1 [smilie=popcorn1.gif]](./images/smilies/popcorn1.gif)
Ииииии се започва..........Parisatis написа: 07.02.2021, 16:23:36 необходимост, а не някаква екстра. Всеки има право да си закупи автомобил според възможностите си.
![popcorn1 [smilie=popcorn1.gif]](./images/smilies/popcorn1.gif)
Виждал съм го в Букурещ и Лондон и там човешкия фактор е избегнат посредством използването на съществуващата техника за самотаксуване и видеонаблюдение. Определено ефекта е дисциплиниращ и наистина "еко".
Така е, не го оспорвам, но според мен описания в горния ми пост манталитет има сериозен възпиращ ефект върху 90 % от купувачите. Поздрави!Parisatis написа: 07.02.2021, 16:23:36 Всеки има право да си закупи автомобил според възможностите си.
Ооо да, това е голяма тема. Например имам колеги, които закупиха скъпи нови автомобили и си ги ползват да ходят на село да се гъзурчат. Стоят паркирани на служебия паркинг и си карат служебните румънски тротинетки. Ако караш малко, защо да вкараш пари в нов автомобил, който след няколко години ще струва 1/3 от платената цена?! Мога да си позволя нов автомобил, но няма да го направя. Има по практични начини човек да си влага парите...igeorgiev82 написа: 07.02.2021, 16:25:20Ииииии се започва..........Parisatis написа: 07.02.2021, 16:23:36 необходимост, а не някаква екстра. Всеки има право да си закупи автомобил според възможностите си.
![]()
Тук в България ще бъде направено по начин, по който ще има келепир ... Няма да стане като в нормалните държави. Знаем си се сега, няма да се излагаме.blindbard написа: 07.02.2021, 16:25:57 Виждал съм го в Букурещ и Лондон и там човешкия фактор е избегнат посредством използването на съществуващата техника за самотаксуване и видеонаблюдение. Определено ефекта е дисциплиниращ и наистина "еко". Поздрави!![]()
Само да попитам, ако кола с DPF е произведена (да речем) 2010, а същата кола я има и без DPF, производство 2009, тази без филтъра без Евро категория ли е предвид твърдението, че няма филтър за твърди частици? И ако се премахне филтъра на по-новата (образно казано), тя автоматично ли става без Евро категория? А ако само се "изтърбуши" филтърния елемент и се върне "кутията" на DPF-a, как може да се разбере при ГТП?Parisatis написа: 07.02.2021, 15:57:15 Махал си катализатора или DPF-а, означава, че нямаш Евро стандарт и съответно трябва да си на максимален данък
Има разлика в показанията при измерените газове (по принцип).zloQQ написа: 07.02.2021, 17:08:55 А ако само се "изтърбуши" филтърния елемент и се върне "кутията" на DPF-a, как може да се разбере при ГТП?
Надявам се въпроса е под формата на майтап и се гъбаркаш с мен. DPF е опция (не съм сигурен до коя година), зависи за коя страна се произвежда автомобила. После ЕУ страните в западна Европа наложиха задължително монтиране на DPF или спиране от движение. Голяма част от О2 са с допълнително монтиран DPF.
Плащаме екотакса, данък , втори път данъка през горивата (така е по закон)... да разбирам, че не мога да си паркирам пред блока? Нямам право ? Не така с лошоЦецо75 написа: 07.02.2021, 17:32:08 zloQQ, Колата без DPF си е със съответното Euro 2-3-4. Ако на кола Euro 5 се изтърбуши филтъра, тя не става Euro 4, а става незаконна за употреба по националната пътна мрежа. Това де юре де. Де факто е леееееко по - различно.
Къде майтап, къде наистина ми е интересно. Търся логика някаква, каква е разликата при 2 идентични коли, една с, а другата без DPF. Така излизат от производствената линия, без намеси и ампутации. Колко различен става автомобила, ако е с фабричната генерация на другия (без филтъра) автомобил, при положение, че двете коли са еднакви.Parisatis написа: 07.02.2021, 18:03:15 Надявам се въпроса е под формата на майтап и се гъбаркаш с мен. DPF е опция (не съм сигурен до коя година), зависи за коя страна се произвежда автомобила. После ЕУ страните в западна Европа наложиха задължително монтиране на DPF или спиране от движение. Голяма част от О2 са с допълнително монтиран DPF.
Не, бе, ти можеш. Докато спре да можешParisatis написа: 07.02.2021, 18:03:15 да разбирам, че не мога да си паркирам пред блока? Нямам право ? Не така с лошо
Е как така еднакви, нали еко стандарта се определя от това. Фандъчка защо слага по комините в София филтри, фабриките защо ги ръчкат за филтри... явно рабоят. Вършат някаква работа.zloQQ написа: 07.02.2021, 18:53:23 Къде майтап, къде наистина ми е интересно. Търся логика някаква, каква е разликата при 2 идентични коли, една с, а другата без DPF. Така излизат от производствената линия, без намеси и ампутации. Колко различен става автомобила, ако е с фабричната генерация на другия (без филтъра) автомобил, при положение, че двете коли са еднакви.
София става все по-неприятен град за живеене. Много млади, образовани семейства се насочват към селата. Доста познати го правят.Taratajki написа: 07.02.2021, 19:01:38 Не, бе, ти можеш. Докато спре да можеш![]()
Общината решава до кога и как ще се пракира безплатно/платено и т.н. Все пак, ние сме наематели на тези терени![]()
А изброените от теб данъци и такси нямат нищо общо с паркирането.
Слагаш после 2 последователни и става евро 5 нали? То ако беше толкова просто..Parisatis написа: 07.02.2021, 19:43:35 Примерно колата ти е Евро 3, слагаш катализатор и става Евро 4
А защо трябва да се търси логика?!? Не може ли просто да следваш common sens-а? (не го превеждам на български, защото не съм сигурен кой е точния превод...ако изобщо има такъв в нашия ретро език)