На % са, който зависи спрямо оборот от предната година+направени коли.
Затова в Белите държави има инсталационна такса, която съм виждал да бъде и 300лв.
И така
На % са, който зависи спрямо оборот от предната година+направени коли.

Силно препоръчвам! Цял ден я карам на D и се радвам като малко дете:) Така трябва да излизат тези коли от завода, но хубавото е, че нещата са поправими.
Сигурно и това ще направя някой ден, въпреки че не ми е приоритет. Идеята на упражнението беше удоволствието от шофирането, а то вече е факт.DIDOO написа: 03.02.2021, 15:23:41 Остава да постнеш едни замери 0-100 кмч ,100-2хх
Да видим резултати
Няма да понесе в момента нечовешкият торк, предаден от TVS Софта и му трябва време .

В града не съм тествал много-много. Тези дни и това ще пробвам. Но D е точно така, както трябва да бъде. И лопатките на волана вече са мигновени, а не с малко закъснение.
И как сега ще им обясниш на всички как чипосаната кола гори като стоковата. Повечето сме го изпитали и видели, ама математиката и физиката казват друго.didoya написа: 06.02.2021, 18:11:05 Сравних и разхода към Гигинският Манастир и обратно, три пъти ходя натам и го засичам. В новата комбинация не се различава от преди модификациите.
За икономия и еко норми.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

Днес ми звънна Цецо и вика - Бате тоз педал бокс+стейджната кола е Лудница.didoya написа: 03.02.2021, 15:25:29 Аз забравих да пиша, че Педал Бокса си го оставих и комбинацията от него и ремапите прави колата супер, ама супер отзивчива.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

Педал бокса мнооого положително влияе на тротъл респонса. Мощността си е същата, но усещането от колата е друго - супер респонсив е. Има си и различни режими според настроението, сменям си ги с мобилен апп.ЦецоNOL написа: 08.02.2021, 20:22:23 Днес ми звънна Цецо и вика - Бате тоз педал бокс+стейджната кола е Лудница.