Прав е. Тая индикация се появява само когато темпоматът е включен. Не е необходимо да е активиран. Ако темпоматът не е включен спирачката не действа. Работи и на кашони.
Моя парктроник не спира.
Прав е. Тая индикация се появява само когато темпоматът е включен. Не е необходимо да е активиран. Ако темпоматът не е включен спирачката не действа. Работи и на кашони.
В книжката ми пише от 5 до 45. Дали са 36 или 45 няма значение. Идеята е, че до някаква ниска скорост задействането на автоматичната спирачка може да избегне произшествие. Иначе си действа до 210 без да е активиран темпомата, само да е включен.
Правиш ли разлика между включен и активиран темпомат? Пробвай с кашоните при включен, но не активиран темпомат.FCB написа: 21.12.2020, 22:51:57 Пробвал съм с и без темпомат, с движеща и с намаляща пред мен кола, без да натискам никакъв педал се доближих на около 50 см. И пак никва реакция, нито предупреждение, нито спиране...
Остава и да направиш теста с кашоните. За 5 г. на мен СЕВ ми се е задействала около 50 пъти най-вече при бързо приближаване до мпс, с цел в последния момент да кривна в някоя посока. Защо се стига до такива ситуации е друг въпрос
Тоше, гугъл друго казва https://www.google.com/search?q=acc+rad ... e&ie=UTF-8