Та впечатленията ми от автомобила в сравнение с моя са следните:
- В ниските вървят еднакво, една идея по пъргав е педала като че ли. Малко по рязка е, но разлики особени няма.
- Разликите започват след 100-120 км/ч, където дори и на Drive, това така захапва че прави кеф! Захапва и не спира до 190 км/ч (до толкова я натисках аз, Иво каза че и нагоре пак си продължава да си набира). Моята след 100-120 се набира прилично, но всичко се случва много плавно, докато с Ревото си се усеща как дърпа осезаемо. Съответно и скоростта се вдига доста по-бързо.
- Усеща се мотора как се е отключил и си използва потенциала много по-пълно от сток версията.
- Удоволствието от шофирането по магистралата е наистина по-голямо. На няколко пъти се захилих как се усеща.
- В завои с ниска скорост, колата е по-нестабилна от 4х4. Не казвам че е от задвижването, но може би има общо с разпределение на тежест (Халдекс или друго) и т.н. Моята кола в завои не мърда, купето не се усеща да ходи на никъде и колата е здраво стъпила на асфалта. При предното, в завой муцуната бяга някак си настрани и купето се усеща по-нестабилно.
П.С - DSG-то се усещаше абсолютно адекватно и плавно, не ми направи впечатление да има някакви разлики или дразнения в превключванията.