Octavia III - смяна на седалки

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

Моите са упора и ми свита. Като е издута, не мога да е понасям
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Аз съм като Таратажките, опората е на макс издута и така карам. Много ми е добре с нея на дълъг път.
Бееееее.....
Жоро

Škoda Фен

Мнение от Жоро »

Не знам дали въобще има седалки от А3 (май трябва да гледаш 8Р) с памет. Имай предвид, че управлението на мотрчетата с и без памет е коренно различно. Също така при Ауди (А4/А5)бутоните за позиции на седалките са на кората на вратата, а не на самата седалка.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”