Сигурен ли си?
Нов Superb 3 FL - Въпроси и информация
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
100% Даже знам Името на Италианката,и точно какво и кога е сменяно.
Чакам я да си продаде следващия
. Много пази, много съм доволен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
10 000 e разликата едното 75,другото 85
Според мен не е чак толкова много.
Според мен не е чак толкова много.
GUNTER SERVICE

-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Моята дойде с Goodyear A3 и не намирам особена разлика със старата ми кола А6 C7. А6-цата кто я купих беше с някакъв тъп нокиан и също шумеше много преди да го махна и да сложа PS4. Шума от вятъра в А6 сякаш беше по-силен, но тя беше с обикновените стъкла, в супърба имам шумоизолиращите. За сметка на това пък интериорните звуци от шибидаха в суперба не съм ги чувал от никоя друга кола до сегаdidoya написа: 29.11.2020, 15:35:51Зимни Michelin Alpin, летни - заводските боклуци Pirelli Cinturato P7 - еко шит. Със зимните положението е малко по-добре, отколкото с летните, но все още много далеч от това, което човек очаква от голям седан, флагман на марка в топ-оборудване.
Ако някой е сменял заводските летни с някои по-тихи да каже. Аз като цяло се чудя дали да не взема Michelin Pilot Sport 4 за идното лято, по други причини - хендлинг, спиране, мокро.... но ако някой каже, че с висок клас летни гуми нещата утихват сериозно за лош и груб асвалт - това тотално ще ме убеди в идеята.
Със сигурност ще намериш разлика ако смениш гумите. PS4 е най-добрата гума с която съм карал.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Не е трудно, просто струва пари.bega4kata написа: 29.11.2020, 18:19:33 Митак,и Тигуана ми има вата на подкалника.Толкова ли е трудно и на Суперба да сложат
Günter Stg 1
-
Monky
Аз бях (не)приятно изненадан като разбрах, че колата не идва с всеизвестното фенерче в багажника, кутията за вещи под седалката и пасажерско ахроматично огледало. За първите две е все тая, но последното е абсолютен скандал за кола от 2020г, за пръв път имам кола без! Според ЕТ това е защото колата била оборудвана с новият двуспицов волан (сякаш новият волан е по-скъп от старият с пластмасовите си врътки). Та говорим си за цепене на стотинката.
Преглеждайки новият каталог с аксесоари ми прави впечатление наличието на пасажерско ахроматично огледало...
от инат няма да си купя, но ми е интересно дали и L&K идва без.
Преглеждайки новият каталог с аксесоари ми прави впечатление наличието на пасажерско ахроматично огледало...
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Monky, и от къде разбра?
Фенерчето е от Актив - значи го има при всички.
Огледала от Амбишън и нагоре - почти при всички.
Кутията под седалката, зависи от седалката
-
Monky
Като получих колата ги нямаше въпросните неща. ЕТ ми казаха, че за моделна година 2021, което е моята кола тези неща липсват заради новият волан, поне за първите две. За огледалото не знам.todor87 написа: 30.11.2020, 23:48:00 Monky, и от къде разбра?
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
L&K от преди точно година, модел 2020, си има ахроматично всичко. Но както казва Тошето, няма чемеджета под седалките - не се предлага за тоя салон...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Да не би чекмеджетата да са само на коли без ел. седалки (ако има някакви механизми там).
Бееееее.....
-
bjrov
- Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG
Аз пък от към тест драйв не мога да се оплача изобщо не само от ЕТ, винаги съм карал колкото преценя аз без да прекалявам разбира се. Изпробвал съм автомобилите на всякакви настилки, завои, магистрала и така съм взимал решение.
Може би се повтарям, но за мен моя Суперб (не FL) не ми е шумен изобщо а нямам акустични стъкла като екстра. Аз имах проблем със шума от скороста на магистрала с предходният ми автомобил, но от както съм с този нещата са си на местата.
Като мога ще го погледна подкалниците дали имат някакво уплътнение или са на гола ламарина.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Това е ключовото - "за теб". И с какво сравняваш е важно и какви са ти очакванията.bjrov написа: 01.12.2020, 16:50:44 Може би се повтарям, но за мен моя Суперб (не FL) не ми е шумен изобщо а нямам акустични стъкла като екстра.
А за тест-драйва - как успя да изпросиш от ЕТ да ти дадат да караш извънградско на разнообразни пътища и на магистрала със 140? С други марки и аз не съм имал проблем и съм тествал доста.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Само пластмаса са подкалниците и ламаринени калници.bjrov написа: 01.12.2020, 16:50:44 Като мога ще го погледна подкалниците дали имат някакво уплътнение или са на гола ламарина.
Günter Stg 1
- redalex
- Гараж: i3
Аз преди 3 години влязох от улицата и се записах за тест на ВРС за след 15 мин.
Добре я напънах по северната "СКОРОСТНА" тангента и през обеля и надежда.
Не мога да кажа, че присъсващия от ЕТ беше много щастлив, ама не съм го и питал. А и той основно беше зает да се държи здраво![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Добре я напънах по северната "СКОРОСТНА" тангента и през обеля и надежда.
Не мога да кажа, че присъсващия от ЕТ беше много щастлив, ама не съм го и питал. А и той основно беше зает да се държи здраво