Пробвай да покараш лежерно известно време градско,и после пак ще говорим,колко "изстрелва"Ме4о Коди написа: 28.11.2020, 09:22:41 просто ZF реагират мигновено от всякакви обороти и те “изстрелва”
Но е факт,че ZF е много по добра кутия от DSG
Пробвай да покараш лежерно известно време градско,и после пак ще говорим,колко "изстрелва"Ме4о Коди написа: 28.11.2020, 09:22:41 просто ZF реагират мигновено от всякакви обороти и те “изстрелва”
Ами тогава боциш джойстика към теб на Спорт и си ти
Между другото, ако не бъркам ZF8 поставят и на Ауди RS. Просто DSG няма да издържи този въртящ момент.
Аз не се оплаквам, но и С2 си е шумен като за кола от такъв клас. Особенно при над 130, ако и асфалта е от грапавия, вътре не си чуваш радиото ако не го засилиш. Не шумен чак като Октавия 2(която за мен е еталон за най-шумна кола), но е значително по-зле от Пасата, да не говорим от Ауди от същите години.

Обаче във Файтона не се чува шума от гумите, но там има вата в подкалниците, шасито е масивно, носачи предоволно много и масивни, въздушно.
Как да го направят с този тест-драйв, който дават от ЕТ?tuningmania написа: 29.11.2020, 13:20:19 Автомобилите преди да ги закупят май не са видяли/чули всичко