Запитване за аларма

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
HerpaMoTeH

Škoda Фен²

Гараж: VW Touran 1.5TSI

Запитване за аларма

Мнение от HerpaMoTeH »

@Неизвестен, мдам като цяло се отказах от аларма. Остава само да намеря какво трябва да направя, за да ми се прибират огледалата автоматично :D
Аватар
blindbard

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
Обратна връзка:

Запитване за аларма

Мнение от blindbard »

HerpaMoTeH написа: 23.10.2020, 12:07:35 Остава само да намеря какво трябва да направя, за да ми се прибират огледалата автоматично
Погледни в инфотеймънта в подменю "Настройки на прозорци, огледала или нещо подобно..." Там си има отметка. Евентуално основното ти меню е "Setup", "Car" или "Menu". :)
Относно алармата от ЕТ с обемни датчици, точно техен дилър ме посъветва да не си давам парите за глупости.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
Жоро

Škoda Фен

Запитване за аларма

Мнение от Жоро »

Ако нямаш автоматично прибиране на огледалата тогава гледай мигачите - те би трябвало да мигнат закюлчи колата.
Логиката е следната напр - можеш да заключиш ако някоя врата различна от шофьорската е отворена. КОгато се затвоярт всички врати мигачите мигат, за да се потвърди, че всичко е заключено.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”